meedoen met njr

Wij zijn NJR, dé plek waar de nieuwe generatie een verschil kan maken! Samen met jou willen we ervoor zorgen dat alle jongeren vertrouwen hebben in de toekomst. En jij het beste uit jezelf kan halen.

Er is nog een heleboel te fiksen, we know. Veel jongeren hebben moeite met rondkomen. De mentale druk neemt toe. En groepen komen steeds verder uit elkaar te staan. Daarom houden we ons bij NJR bezig met belangrijke thema’s. Altijd samen met jongeren. Ook jij kan verschil maken. Meedoen is simpel: laat je mening horen, schud politici wakker of doe iets geweldigs voor een ander (óf voor jezelf). Opties genoeg. Jij bent aan zet.

We hebben 4 thema's waar jij je voor kan inzetten:

  1. mentale gezondheid
  2. milieu | duurzaamheid
  3. politiek | maatschappij | onderwijs
  4. seksualiteit | gelijke kansen

Lees hieronder meer over deze thema's en onze bijbehorende projecten. Klaar om mee te doen? Join us!

  • AAN: je kan je NU kan aansluiten bij dit project.
  • UIT: houd onze socials in de gaten voor nieuwe vacatures!

Werken of stage lopen bij njr? Bekijk hier de openstaande vacatures.

zwart.jpg

mentale gezondheid

Bij onze projecten over mentale gezondheid draait het allemaal om jongeren zoals jij, die willen bijdragen aan een belangrijk gesprek. We willen het taboe rond mentale gezondheid doorbreken en daar hebben we jou voor nodig! Of je nu ideeën hebt voor coole events op school, jouw ervaringsdeskundigheid wil inzetten, of gewoon je mening wil geven, jouw stem is super belangrijk. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw mentale gezondheid een normaal gespreksonderwerp is en hiermee een verschil maken in het leven van anderen. Wil jij je inzetten om mentale gezondheid onder de aandacht te brengen, bespreekbaar te maken op scholen of jouw ervaringen delen? Sluit je dan aan bij:

zwart.jpg

politiek | maatschappij | onderwijs

Samen kunnen we de wereld een stukje beter maken en de toekomst vormgeven zoals wij die willen zien. Wil jij hieraan bijdragen? Nice! Of je nu geïnteresseerd bent in het worden van een trainer, het beïnvloeden van politici en beleidsmakers, het opzetten en uitvoeren van je eigen plan of simpelweg door te helpen bij een van onze events, er zijn veel manieren waarop je mee kan doen. Samen kunnen we onze stem laten horen en werken aan een betere toekomst. Doe mee en laat zien dat jouw inzet het verschil kan maken!

zwart.jpg

seksualiteit | gelijke kansen

Wil jij de wereld een beetje inclusiever maken en je inzetten voor een samenleving waarin iedereen gelijk is, ongeacht wie ze zijn of wie ze liefhebben? Help mee om stereotypes te doorbreken en vooroordelen te bestrijden. Of je nu graag workshops geeft, jouw mening deelt of gewoon een safe space wil creëren, je bent meer dan welkom bij ons. Sluit je aan en help mee aan een wereld waarin iedereen zichzelf kan zijn, zonder angst voor oordeel.

zwart.jpg

milieu | duurzaamheid

Wil jij je inzetten om actief bij te dragen aan een groenere toekomst? Of je nu gepassioneerd bent over recycling, hernieuwbare energie, of het verminderen van plastic gebruik, er is een plek voor jou in ons team! Je kan deelnemen door gastlessen te geven over deze onderwerpen op scholen, trainingen te volgen bij maatschappelijke organisaties, of zelf lokale initiatieven op te zetten. Samen kunnen we een verschil maken en de wereld een beetje groener maken. Doe mee en laat jouw stem horen voor een duurzamere planeet!

zwart.jpg

of gewoon op de hoogte blijven?

Wil je up-to-date blijven met alles wat er speelt voor jongeren? Schrijf je dan in voor Jong Magazine, onze maandelijkse nieuwsbrief! Elke maand staat er een ander leuk en interessant thema centraal, lees je een inspirerend interview met een jongere en geven we je tips & tricks. Ook houden we je natuurlijk op de hoogte van alle evenementen, projecten en mogelijkheden waar jij je bij kan aansluiten. Schrijf je vandaag nog in en mis niets!


meer weten over njr