de vraagbaak

Hoe is de zorg voor jongeren in Nederland geregeld en wat kan er volgens jongeren beter? NJR Hoofdzaken en het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie (KJP) zijn het onderzoekspanel de vraagbaak gestart.


wat is de vraagbaak?

De vraagbaak is een onderzoekspanel vol jongeren en jongvolwassenen (16-30) met ervaring met mentale gezondheid, psychische kwetsbaarheden en behandeling in de jeugd- en/of jongvolwassenen GGZ. De resultaten delen wij met hulpverleners, beleidsmakers, onderzoekers en docenten, om de zorg voor jongeren te verbeteren.

Zo hebben we jongeren gevraagd naar wat zij zouden veranderen aan de zorg voor kinderen en jongeren met psychische klachten:


resultaten: "wat zou jij veranderen aan de zorg voor kinderen en jongeren met psychische klachten?"


resultaten: "hoe kunnen we de zorg voor jongeren laagdrempeliger maken?"


resultaten: van jeugd- naar volwassenen-GGZ


resultaten: inspraak in de zorg


"Goed om te weten dat de vraagbaak er is, dat is belangrijk! Ik kijk uit naar de uitkomsten van de volgende peiling." - Dennis van den Brink, Programmamanager JongWijs


meedoen?

Heb jij ervaring met de jeugd en/of jongvolwassenen GGZ en wil jij je inzichten daarover delen? En ben je tussen de 16 en 30 jaar? Dan kun je je opgeven voor de vraagbaak. Dat doe je door dit formulier in te vullen.

Na aanmelding krijg je eerst een link naar het online webinar waarin je alles leert over De Vraagbaak, de organisaties die betrokken zijn en hoe deelname werkt. Na het webinar ben jij er helemaal klaar voor om jouw input met ons te delen! Wij zorgen ervoor dat je altijd een terugkoppeling krijgt van wat er met jullie input is gebeurd. Wel zo fijn.


meer informatie

Wil je eerst meer weten over De Vraagbaak? Stuur een mailtje naar Celesta Kasper via [email protected]

meer weten?

Celesta Kasper