jongerenvertegenwoordigers

Het is belangrijk dat jouw stem gehoord wordt. Thuis, op school, in je gemeente, maar ook in de wereld. Dat doen de jongerenvertegenwoordigers voor jou.


De acht jongerenvertegenwoordigers bij NJR trekken het hele land door om van jongeren te horen wat zij belangrijk vinden als het gaat om gelijkheid, klimaatverandering, vrede en veiligheid en internationale samenwerking. Dit nemen zij mee naar conferenties en toppen in binnen- en buitenland. Met hun grenzeloze bevlogenheid maken zij zich op deze manier hard voor een duurzame, veilige en inclusieve toekomst voor ons allemaal.


de jongerenvertegenwoordigers

Jongerenvertegenwoordigers werken in duo’s, volgens een junior-senior systeem. Zo wordt de ervaring van de voorganger doorgegeven aan de opvolger. Daarnaast heeft elk duo jongerenvertegenwoordigers een hele werkgroep van jonge, actieve vrijwilligers achter zich staan. Zij zetten samen acties en projecten op over duurzaamheid, biodiversiteit en voedsel, de VN of de EU. Op deze manier wordt informatie overgedragen én opgehaald.


wat doen jongerenvertegenwoordigers?


een jongerenvertegenwoordiger uitnodigen als spreker?

Dat kan! Jongerenvertegenwoordigers vertellen graag over hun functie, jongerenparticipatie, Europa, de Verenigde Naties en duurzaamheid. Neem vooral contact op met Marjolein om de mogelijkheden te bespreken of klik hier.

phone 030-230 3575

email [email protected]

Connect op LinkedIn

jongerenvertegenwoordiger worden?

Wil jij zelf actief worden als werkgroeplid of als jongerenvertegenwoordiger? Laat dan hier je gegevens achter, dan ontvang je een mail als er vacatures open staan.


jongerenvertegenwoordigers en hun ondersteuning

Marjolein Quist

Ilja Schurink

Isabeau Jensen

Aoife Fleming

Eva Koffeman

Leverne Nijman

Hevien Dahly

Mert Kumru