jongerenvertegenwoordigers

Het is belangrijk dat jouw stem gehoord wordt. Thuis, op school, in je gemeente, maar ook in de wereld. Dat doen de Jongerenvertegenwoordigers voor jou.


De zes jongerenvertegenwoordigers bij NJR trekken het hele land door om van jongeren te horen wat zij belangrijk vinden als het gaat om gelijkheid, klimaatverandering, vrede en veiligheid en internationale samenwerking. Dit nemen zij mee naar conferenties en toppen in binnen- en buitenland. Met hun grenzeloze bevlogenheid maken zij zich op deze manier hard voor een duurzame, veilige en inclusieve toekomst voor ons allemaal.


de jongerenvertegenwoordigers

Jongerenvertegenwoordigers werken in duo’s, volgens een junior-senior systeem. Zo wordt de ervaring van de voorganger doorgegeven aan de opvolger. Daarnaast heeft elk duo jongerenvertegenwoordigers een hele werkgroep van jonge, actieve vrijwilligers achter zich staan. Zij zetten samen acties en projecten op over duurzaamheid, de VN of de EU. Op deze manier wordt informatie overgedragen én opgehaald.


wat doen jongerenvertegenwoordigers?


een jongerenvertegenwoordiger uitnodigen als spreker?

Dat kan! Jongerenvertegenwoordigers vertellen graag over hun functie, jongerenparticipatie, Europa, de Verenigde Naties en duurzaamheid. Neem vooral contact op met Marjolein om de mogelijkheden te bespreken:

phone 030-230 3575

email [email protected]

Connect op LinkedIn


dat kan ik ook

Wil jij zelf actief worden als werkgroeplid of als jongerenvertegenwoordiger? Meld je dan aan voor de changemaker nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle vacatures en kansen door het jaar heen. Je krijgt dan ook een mail zodra wij weer nieuwe werkgroepleden of jongerenvertegenwoordigers zoeken.jongerenvertegenwoordigers en hun ondersteuning

Jahkini Bisselink

Veerle Pieters

Marjolein Quist

Hajar Yagkoubi

Eefke van de Wouw