Vier maanden met trainingen en masterclasses, coaching, werkbezoeken bij maatschappelijke organisaties en een geweldige groep nieuwe vrienden. Dat is wat Sprint is. Beter weten wie je bent, wat je kan, je netwerk vergroten en de wereld een stukje mooier maken.

Sprint is een samenwerking tussen NJR, CNV Jongeren, CHOICE, Jonge Klimaatbeweging, Studenten voor Morgen en IFMSA-NL. Je kiest jouw track en wordt gematcht met twee organisaties die bij jou passen. Daar ga je verspreid over vier maanden 80 uur meewerken aan events, onderzoeken, vergaderingen, workshops, social media producties en projectactiviteiten. Daarnaast krijg je met een groep enthousiaste jongeren trainingen, masterclasses en coachingsessies voor je persoonlijke ontwikkeling én breng je werkbezoeken aan een viertal maatschappelijke organisaties.

klaar om te sprinten?

De eerste Sprint is bijna aan zijn einde toe. Dat betekent dat de aanmeldingen voor Sprint 2020 van start zijn! De deadline om je aan te melden is vrijdag 21 februari. Door de grote vraag is het verstandig je zo snel mogelijk aan te melden.


sprint is een samenwerking van:


meer weten?


sprint wordt mede mogelijk gemaakt door:

Nusret Musa