changemaker academy

Je hebt grote ideeën. Voor de wereld en onze toekomst. Voor jou geen reden om te wachten. Niet op toestemming, niet tot je groot bent. Je zoekt andere aanpakkers, ontwikkelaars, veranderaars. Mensen zoals jij. Je hebt geluk. Dat zijn wij.


trainingen

Hieronder zie je een overzicht van de komende trainingen.

donderdag 27 februari 19.00 - 21.30

Opzetten van projecten (Daniëlle Gouman)


Bekijk het Facebookevenement


Droom jij er al jaren van om met je eigen project impact te maken in je omgeving, in Nederland of zelfs daarbuiten? Wil je een buddyprogramma opzetten, ben je al jaren van plan een voetbalveld te realiseren in je woonwijk of heb je een ander tof plan om onze wereld een beetje mooier te maken? Kom naar de training en leer alle basics over het opzetten van een succesvol project. We inspireren je, helpen je met de uitwerking en vertellen je alles over de do's en don'ts.

dit zal (onder andere) aan bod komen:

  • hoe kan ik mijn project financieren?
  • hoe werk ik samen met de gemeente, fondsen of andere instellingen?
  • hoe vind ik mensen om me te helpen?
  • hoe zet ik social media in?
  • hoe meet ik mijn impact?


donderdag 12 maart 19.00 - 21.30

Focus (Linde Nieman)


Bekijk het Facebookevenement


Linde is neuropsycholoog en geeft wetenschappelijk onderbouwde trainingen in focus en groei met haar bedrijf Ruststokers. Het doel van de training 'Focus' is om meer rust en minder stress in je leven te krijgen. Tijdens de training leer je hoe je brein werkt en hoe je kunt leren luisteren naar de grenzen van je hersenen. Je gaat kijken naar waar jij focus verliest en hoe je dit praktisch kunt oplossen door goed met je brein samen te werken.


donderdag 26 maart 19.00 - 21.30

Werken bij de VN (Jean-Pierre Kempeneers)


informatie volgt nog.Om je op te geven voor één van de bovenstaande trainingen mail je naar [email protected]. Changemaker Academy trainingen zijn gratis voor alle jonge changemakers van Nederland.


ben ik een changemaker?

Absoluut! De changemaker academy is het onderdeel van het Changemaker netwerk van NJR wat zorgt dat we met zijn allen blijven leren van elkaar en zo doorgroeien. Ben je geïnspireerd geraakt door één van de gasten bij de Jong op de Tong podcast? Of heb je gewoon zin om een nieuwe skill te vergaren? Kom dan naar een Changemaker Academy training!

Klik hier om je in te schrijven voor de Changemaker nieuwsbrief en als eerste op de hoogte te zijn van alle evenementen.


kan ik meer doen?

Zeker! Vanuit de NJR Changemaker Academy is het ons doel om jongeren met elkaar te verbinden en te inspireren andere jongeren te helpen impact te hebben in de maatschappij. Wij zijn op zoek naar jongeren die het leuk vinden om anderen jongeren te prikkelen om hun denkkaders te verbreden. Denk hierbij aan het verzorgen van een gastles, training, masterclass, ontmoeting of activiteit waarbij jij andere jongeren iets leert over de inzichten die jij hebt opgedaan in jouw werk, studie, vrijwilligerswerk of misschien reis die jij hebt gemaakt.

Het thema van de middag/avond kun jij zelf bepalen en we denken graag met je mee. Vanuit de Changemaker Academy zullen we ervoor zorgen dat je een ervaren co-trainer naast je staat om de activiteit vorm te geven. Heb jij een idee, interesse of wil je meer informatie? Mail dan naar [email protected]


changemaker academy wordt mede mogelijk gemaakt door:

Giulia Giacometti