changemaker academy

Je hebt grote ideeën. Voor de wereld en onze toekomst. Voor jou geen reden om te wachten. Niet op toestemming, niet tot je groot bent. Je zoekt andere aanpakkers, ontwikkelaars, veranderaars. Mensen zoals jij. Je hebt geluk. Dat zijn wij.


trainingen

Hieronder zie je een overzicht van de komende trainingen. Voorlopig zijn deze trainingen online, vanwege de maatregelen die wij treffen om de verspreiding van het coronavirus te beperken.


training Hoe overleef in de zomervakantie? - 1 juli

Annelies Hospes, +- 15.30-17.30


Shit! Je perfecte zomerplaatje naar de knoppen! Of toch niet? Wat kan nu wel en wat kan ik beter niet doen deze vakantie?

Met alle veranderingen en onzekerheid deze zomer ga je waarschijnlijk niet echt met een lekker relaxt gevoel de vakantie in, of wel? Heb je twijfels en onrust? Wíl je wel genieten maar weet je niet hoe?

Vind nieuwe manieren om toch uit te kunnen rusten deze zomer. In deze training ontdek je hoe je jouw zomer tot een ultiem geniet walhalla maakt. Kan prima, ook in 2020.

Wil je meedoen? De training is online, op woensdag 1 juli 2020 van 15.30 tot ongeveer 17.30. Stuur een mail naar [email protected] om in te schrijven!

werken bij de VN

Jean-Pierre Kempeneers.


Bekijk het Facebookevenement


Werken bij de VN. Wat een droom! En daar hoeft het niet bij te blijven. Op 26 maart beantwoordt Jean-Pierre Kempeneers álle vragen die je hebt over zo'n vette baan daar. Hoe heeft hij dat voor elkaar gebokst? Heeft 'ie nog handige tips?

Jean-Pierre Kempeneers is sinds de zomer van 2019 de Nationaal Coördinator voor Internationale Functies en ambassadeur voor benoemingen van Nederlandse professionals in internationale organisaties als de VN, EU, Wereldbank, OESO, NAVO, Raad van Europa en ontwikkelingsbanken als de EBRD.

Hij studeerde rechten in Leiden, deed een stage bij de Europese Commissie, werkte als speechschrijver in het Europees Parlement en werkt sinds 1995 voor het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hij heeft daar veel EU-werk gedaan in Den Haag en Wenen, was de rechterhand van de Staatssecretaris voor Europese Zaken, hoofd van de economische afdeling van onze Permanente Vertegenwoordiging bij de VN in NY, de Mensenrechten-chef van het ministerie en werkte daarnaast voor zijn huidige baan 2,5 jaar als chef van het Philips-kantoor in Brussel.

Jean-Pierre is lid van de Adviesraad van de rechtenfaculteit in Leiden, voorzitter van de Adviesraad van de Veerstichting en lid van die van ACES, een Europa-platform van de UvA. Hij is getrouw en heeft drie zonen. Sporten (doen én kijken) is zijn grote hobby.


Om je op te geven voor één van de bovenstaande trainingen mail je naar [email protected]. Changemaker Academy trainingen zijn gratis voor alle jonge changemakers van Nederland.


ben ik een changemaker?

Absoluut! De changemaker academy is het onderdeel van het Changemaker netwerk van NJR wat zorgt dat we met zijn allen blijven leren van elkaar en zo doorgroeien. Ben je geïnspireerd geraakt door één van de gasten bij de Jong op de Tong podcast? Of heb je gewoon zin om een nieuwe skill te vergaren? Kom dan naar een Changemaker Academy training!

Klik hier om je in te schrijven voor de Changemaker nieuwsbrief en als eerste op de hoogte te zijn van alle evenementen.


kan ik meer doen?

Zeker! Vanuit de NJR Changemaker Academy is het ons doel om jongeren met elkaar te verbinden en te inspireren andere jongeren te helpen impact te hebben in de maatschappij. Wij zijn op zoek naar jongeren die het leuk vinden om anderen jongeren te prikkelen om hun denkkaders te verbreden. Denk hierbij aan het verzorgen van een gastles, training, masterclass, ontmoeting of activiteit waarbij jij andere jongeren iets leert over de inzichten die jij hebt opgedaan in jouw werk, studie, vrijwilligerswerk of misschien reis die jij hebt gemaakt.

Het thema van de middag/avond kun jij zelf bepalen en we denken graag met je mee. Vanuit de Changemaker Academy zullen we ervoor zorgen dat je een ervaren co-trainer naast je staat om de activiteit vorm te geven. Heb jij een idee, interesse of wil je meer informatie? Mail dan naar [email protected]


changemaker academy wordt mede mogelijk gemaakt door: