changemaker academy

januari: weerbaar en inclusief

Je hebt grote ideeën. Voor de wereld en onze toekomst. Voor jou geen reden om te wachten. Niet op toestemming, niet tot je groot bent. Je zoekt andere aanpakkers, ontwikkelaars, veranderaars. Mensen zoals jij. Je hebt geluk. Dat zijn wij. Jong op de Tong is een podcast van NJR voor changemakers. Changemakers zijn jongeren die de wereld willen veranderen.


Het jaar is begonnen: we gaan weer massaal naar de sportschool. De maand januari betekent drukte in de sportscholen door het hele land. Doorgaans is het in het begin van het nieuwe jaar 50% drukker. Iedereen heeft het goede voornemen om te trainen voor een mooi en sterk lichaam. Waarom gaan we dit jaar niet massaal naar de sportschool voor je geest? Laten we in 2019 onze hersenspieren trainen!


ben jij geestelijk gewapend? - Sacha Verheij

Heb het goede voornemen om te trainen voor een mooie en sterke geest. Je hersenen zijn spieren die je net als alle andere spieren in je lichaam kan trainen en versterken. Hoe doe je dat? Kom naar de weerbaarbaarheidstraining ben jij geestelijk gewapend? In deze training ga je aan de slag met geestelijke weerbaarheid en veerkracht. Wanneer je dat voor de eerste keer doet is dat niet altijd makkelijk, maar de eerste keer naar de sportschool gaan is dat vaak ook niet. Hoe vaker je ze traint hoe sterker ze worden. Eens moet de eerste keer zijn!

wanneer 17 januari 2019
hoe laat 19.00 - 21.00 uur
waar Kromme Nieuwegracht 58, Utrecht


inclusiviteit - Nusret z. Musa

Nusret neemt je mee in hoe je als persoon en als organisatie inclusief kan zijn. Ze heeft een bijzondere visie op wat inclusiviteit precies is en hoe en waarom inclusief gedrag zo belangrijk is. In deze training zal Nusret haar kennis over dit onderwerp met je delen, je zal met andere changemakers ervaringen delen en toffe opdrachten uitvoeren.

wanneer 24 januari 2019
hoe laat 19.00 - 21.00 uur
waar Kromme Nieuwegracht 58, Utrecht


meedoen?

Bij een van deze trainingen zijn? Kan gewoon. Er is plek voor 15 mensen. Dus wees er snel bij. Mail even naar Faye:

phone 030-230 3575

email [email protected]

Connect op LinkedIn

ben ik een changemaker?

Absoluut! De changemaker academy is het onderdeel van het Changemaker netwerk van NJR wat zorgt dat we met zijn allen blijven leren van elkaar en zo doorgroeien. Ben je geïnspireerd geraakt door één van de gasten bij de Jong op de Tong podcast? Of heb je gewoon zin om een nieuwe skill te vergaren? Kom dan naar een Changemaker Academy training!

Klik hier om je in te schrijven voor de Changemaker nieuwsbrief en als eerste op de hoogte te zijn van alle evenementen.


changemaker academy wordt mede mogelijk gemaakt door:

Faye Lui

Henk Petter

Daryo Verouden

Isabeau Jensen