trainingen & gastlessen

jongeren bewegen

NJR beschikt over een kweekvijver van jong trainer talent. Coachen, trainen, het geven van workshops en gastlessen: het kent geen geheimen meer voor deze experts. De kennis die zij hebben, willen ze delen. Want groeien doe je samen.


changemaker academy

Een ervaren pool van jonge vrijwilligers verenigt zich in de Changemaker Academy. Zij trainen jongeren door heel Nederland op het gebied van persoonlijke ontwikkeling tot aan vaardigheidstrainingen. Denk aan een training story telling, leren solliciteren of eentje gericht op mentale weerbaarheid. Geïnteresseerd in een training of workshop? We geven ze regelmatig (gratis) op onze eigen locatie, maar zijn ook in te zetten op een locatie naar keuze.

Het uitgebreide trainingsaanbod is hier te vinden.

Contact [email protected] of 030-230 35 73


gastlessen

Met gastlessen brengen we actuele maatschappelijke vraagstukken op een toegankelijke manier naar de klas. Deze gastlessen worden gegeven door jonge vrijwilligers van de werkgroepen Jong & Duurzaam, Jong in Europa, VN Jongeren en Natuurtalenten. Zij praten scholieren op een interactieve manier bij over onderwerpen als klimaatverandering, framing in de media en duurzame kleding. De input van de leerlingen nemen de Jongerenvertegenwoordigers mee naar belangrijke (internationale) toppen. Dát is pas jongerenparticipatie.

Het uitgebreide gastlessenaanbod is hier te vinden.