video

portfolio bold

Video’s die je laten lachen. Of zeg gerust: schaterlachen. Video’s die de vinger op de zere plek leggen. Video’s die soms een beetje ongemakkelijk zijn, maar daardoor wel vermakelijk. Oftewel: video’s waar je naar wil blijven kijken. Video’s waarbij je de replay button nodig hebt. Die video’s maken wij.


impact room

Even BN’ers als Famke Louise, Broederliefde en Rico Verhoeven aan de tand voelen over iets goeds doen voor een ander en impact maken. Doen we gewoon. In opdracht voor Young Impact doken we onze eigen bedachte Impact Room in om te chillen met artiesten en Youtubers. Vonden we niet erg.


vote or shut up

Hebben jongeren een mening? In opdracht van ProDemos gingen we de straat op om dat uit te zoeken. De jongeren die nog niet van plan waren om naar het stemhokje te gaan, kregen van Kelly (bold 1) de friendly reminder om dat vooral wel te gaan doen. Want als je een mening hebt, moet je er iets mee doen.


#doemijdiemelder

In deze vierdelige miniserie stelden we experts het hemd van het lijf met vragen die jongeren hadden ingestuurd. Onderwerp van gesprek? De veelbesproken CoronaMelder-app. Hoe werkt 'ie? Is het wel privacyvriendelijk? Hoe helpt zoiets? In deze eerste video kletsten we met Diederik Gommers.

meer portfolio