bold

Wij creëren campagnes die je laten voelen, laten lachen en hopelijk aan het denken zetten. Wij laten ons leiden door wat wij belangrijk vinden en niet door wat er van ons verwacht wordt. Wij durven grenzen op te zoeken en te overtreden. Wij stellen serieuze problemen aan de kaak op een niet altijd serieuze manier. Wij zijn bold.


what:

bold is een studio, bemand door jonge creatievelingen met een sociaal hart. bold staat voor verandering, aanpakken en laat zich niet zomaar de les lezen. Wil jij een campagne creëren met een team dat niet binnen de lijntjes kleurt? Een team dat de doelgroep jongeren kent omdat wij zelf de doelgroep zijn? Wij werken graag met je samen. Check onze Insta of de showreel hieronder om een idee te krijgen van onze stijl, waar wij van houden en waar bold voor staat. Interesse gewekt? mail ons op [email protected].


we create:


we are:

  • brutaal
  • oprecht
  • helder
  • creëren diepgang
  • met een vleugje funfactor

bold is een broedplaats om je creatieve talenten te ontwikkelen. Op het moment zijn Sven, Jip en Bruni de baas in de studio. Elk half jaar wisselt bold van team, lijkt het jou vet om stage te lopen bij bold?
We zijn weer op zoek naar filmmakers, grafische vormgevers, fotografen en redactietalenten. Bekijk hier alle vacatures.bold wordt ondersteund door:

Faye Lui

Wietske de Klerk