bold

Wij creëren campagnes die je laten voelen, laten lachen en aan het denken zetten. Wij laten ons leiden door wat wij belangrijk vinden en niet door wat er van ons verwacht wordt. Wij durven grenzen op te zoeken en te overtreden. Wij stellen serieuze problemen aan de kaak op een niet altijd serieuze manier. Wij zijn bold.what:

bold is een studio, bemand door jonge creatievelingen met een sociaal hart. bold staat voor verandering, aanpakken en laat zich niet zomaar de les lezen. Wil jij een campagne creëren met een team dat niet binnen de lijntjes kleurt? Een team dat de doelgroep jongeren als geen ander kent? Wij zijn de doelgroep. Wij werken graag met je samen. Check onze Insta of de showreel hieronder om een idee te krijgen van onze stijl, waar wij van houden en waar bold voor staat. Interesse gewekt? Mail ons op [email protected].


we create:


we are:

  • brutaal
  • oprecht
  • helder
  • creatief maar ook diepgaand
  • fun - sowieso

bold is een broedplaats om je creatieve talenten te ontwikkelen. Op het moment zijn Jasper, Jurel, Luke en Anneroos de baas in de studio. Elk half jaar wisselt bold van team, lijkt het jou vet om stage te lopen bij bold? Houd dan onze vacaturepagina in de gaten.bold 5 bestaat uit:

Jasper van de Zande

Jurel Bakker

Anneroos Slendebroek

Luke Oosterbaan

bold wordt ondersteund door:

Femke Twisk

Nina Akollo

Beau Schenk