bold

Wij creëren campagnes die je laten voelen, laten lachen en aan het denken zetten. Wij laten ons leiden door wat wij belangrijk vinden en niet door wat er van ons verwacht wordt. Wij durven grenzen op te zoeken en te overtreden. Wij stellen serieuze problemen aan de kaak op een niet altijd serieuze manier. Wij zijn bold.


dit is bold

bold is een studio, bemand door jonge creatievelingen met een sociaal hart. Vanuit een zolderkamer in hartje Utrecht laten wij van ons horen. Sinds 2018 is die zolderkamer, onze studio, de broedplaats voor de ontwikkeling van creatief talent.


jongerencommunicatie door jongeren zelf

Ken je die mop over 40+’ers die jongerencommunicatie “begrijpen”? Guess what: wij begrijpen het beter. Wij zíjn de doelgroep, want wij zijn jong. Vet handig, al zeggen we het zelf. In ons werk zijn we oprecht, een beetje brutaal en altijd lekker helder, creatief en diepgaand. Vinden we belangrijk.


portfolio

Dit is het werk van bold. Volg ons op Insta voor behind the scenes.


bold bazen

Op dit moment zijn Luan, Anne, Anniek, Louise en Shayan de baas in de studio. Elk half jaar (in februari en september) wisselt bold van team. Wil jij stage lopen bij bold? Goed bezig! Houd onze vacaturepagina in de gaten.


bold staat tot uw beschikking. grapje: we fiksen het voor je.

Lekker, je bent helemaal tot hier gescrold. Dat kan maar één ding betekenen: we hebben je interesse gewekt. Wil jij een campagne creëren met een team dat niet binnen de lijntjes kleurt? Een team dat de doelgroep jongeren als geen ander kent? Wij werken graag met je samen. Mail of bel ons.

email [email protected]

Connect op LinkedIn


bold heeft onder andere gewerkt met


handig


we are bold 13

Luan Weldam

Anne Demoed

Anniek van Halteren

Shayan Mallahzadeh

Louise van Beuzekom

bold wordt ondersteund door:

Sarah 't Hart

Eva van de Burgt

Arn Eekhout

Maud ter Wielen