illustratie en animatie

bold portfolio

Een paar mooie plaatjes opleveren? Kunnen we. Maar nog beter zijn we in het vertellen van verhalen met onze beelden. Of ze nu stilstaand of bewegend zijn, onze beelden zijn altijd springlevend. Binnen de lijntjes kleuren is veilig, maar daarbuiten is de plek waar echte verhalen ontstaan, waar we je aandacht grijpen om die vervolgens niet meer los te laten.


hoofdzaken

Hoofdzaken: dat zijn zaken die ertoe doen en waar meer over gepraat moet worden. Het is normaal om je soms niet goed te voelen, maar toch voelt het ongewoon. Alsof je de enige bent. Daarom maakte Sven (bold 2) ongewone illustraties om het gesprek over mentale gezondheid te openen.


over de datum

Stopmotions vinden we leuk. Krijgen we geen genoeg van. We konden het dan ook niet laten om voor de promotie van Over de Datum, een event over biodiversiteit en voedsel, stopmotions te maken. Geheel in stijl gingen we op zoek naar een appel die zijn beste tijd al had gehad. No fruits were harmed in the making of this stop motion.


sprint

Trainingen, masterclasses, coaching en werkbezoeken aan maatschappelijke organisaties: dat is SPRINT. Noem het gerust het sprintje van je leven, want na SPRINT weet je beter wie je bent en wat je kan. Om jongeren aan te sporen om mee te doen aan SPRINT, hebben we dat sprintje geanimeerd.


2021

Happy 2021! Ja, wij kunnen alles animeren. Ook nieuwjaarswensen.

meer portfolio