communicatie

bold portfolio

Campagne shooten, editten, klaar? Zeker niet. Werk je met bold, dan werk je met ons communicatieteam. Wij regelen alles tot in de puntjes: van keiharde copy tot adverteren. Van werving tot webpagina’s. Leuke ideeën worden ijzersterke verhalen waarmee we de doelgroep écht bereiken.


concept

Meedenken doe we graag. Het team van bold en communicatie is jong en dat zie je terug in de campagnes: we weten wat er speelt en we spreken de taal in beeld en in woorden. Betrek je ons al meteen bij je plannen, dan kunnen we meedenken over het concept. Wij kennen de doelgroep als de beste want, oja, wij zíjn de doelgroep.


strategie

Wij draaien onze hand niet om voor een interview, een podcast of een flitsende infographic. Als dat the way to go is, tenminste. We weten waar jongeren zitten en hoe we ze met het juiste middel kunnen bereiken. Mooi meegenomen: we hebben ook nog alle apparatuur en kwaliteiten in huis om deze middelen te produceren.


tekst

Onze in-house tekstschrijvers zijn gebrand op lekker lopende zinnen. Geen dt’tje glipt erbij in. Spaties te veel spotten we ook. Bovendien spreken we de taal van onze doelgroep en zorgen we ervoor dat het doel van de tekst, of dat nou voor een script of een flyer is, scherp is. Activeren, emotioneren, vermaken, informeren – daar weten we wel raad mee.


uitzetten en adverteren

Een campagne bereikt de doelgroep niet zomaar. Met een groot netwerk van jongeren op Instagram of TikTok en professionals op LinkedIn brengen wij video’s of visuals onder de aandacht. Ook handig: door middel van advertenties op social media heb je de controle over wie het te zien krijgt. Adverteren kun je leren, maar je kunt het ook aan ons overlaten.


achtergrondinformatie en landingspagina

Soms heeft een project nét wat meer toelichting nodig dan die ene video of visual. We denken graag mee over dat linkje: een Typeform om input op te halen, een landingspagina om info te verzamelen, een nieuwsbrief om mensen aan je te binden… Maken we.