trainingsaanbod voor scholen

Changemaker Academy

Dingen leren, ontwikkelen, kennis doorgeven... Doen we. Onze Changemaker Academy heeft een groot aanbod aan trainingen voor jongeren. En ook dóór jongeren. Zij kennen de doelgroep als geen ander en weten zo hoe ze hun kennis goed doorgeven. Onze trainingen helpen leerlingen zich te ontwikkelen buiten het standaard curriculum. Ideaal voor een mentorles of een vak over persoonlijke ontwikkeling.


populaire trainingen

sterke punten

Het beste uit jezelf halen - dat voelt goed! Dat bereiken we als iedereen al jong zijn of haar Sterke Punten ontdekt. Tijdens een training Sterke Punten ontdekken leerlingen waar hun krachten liggen en hoe ze die kracht optimaal inzetten. Hoe? Aan de hand van onze Sterke Punten methode!


storytelling

Iedereen heeft een verhaal, maar hoe breng je dat verhaal over aan je publiek? Leerlingen leren en ervaren wat er nodig is om de juiste snaar te raken en zo mensen mee te krijgen in hun ideeën.


debatteren

Debatteren gaat over meer dan alleen overtuigend spreken. Het gaat ook om luisteren, je standpunt verdedigen, confronteren en non-verbale communicatie. Tijdens een training Debatteren krijgen leerlingen tools aangeboden om vol vertrouwen en met een flinke dosis overtuigingskracht de discussie aan te gaan.


time management

Hoe maak je een heldere tijdsplanning en hoe orden je je dag zo efficiënt mogelijk? Leerlingen gaan tijdens de training Time management aan de slag met plannen en prioriteren, zodat ze op het juiste moment met de goede dingen bezig zijn.


trainingen van de Changemaker Academy

… worden altijd op maat gemaakt, zodat ze voor iedere leeftijd en voor ieder niveau relevant zijn. Ook zijn de trainingen gratis; je betaalt alleen de (eventuele) reiskosten voor de trainers.


interesse?

Benieuwd of één van deze trainingen interessant is voor je klas? Zoek je iets wat er niet tussen staat? Neem contact met ons op, we denken graag mee! Stuur een mail naar [email protected].


meer lezen