biodiversitour

22 mei 2022 | Utrecht

Wat is biodiversiteit eigenlijk, waarom roepen sommigen dat het zo belangrijk is en hoe gaat Nederland om met biodiversiteit in de stad? Op al deze vragen (en natuurlijk nog veel meer) krijg je antwoord tijdens een leuke stadswandeling door hartje Utrecht onder begeleiding van verschillende experts. Dus zin in een rondje door de stad? Kom naar de Biodiversitour!

wanneer: 22 mei, de Internationale Dag van de Biodiversiteit van 13:00 tot 17:00

waar: Utrecht met het Vredenburgplein als startpunt

Op het plein staan wij, de organisatoren, om jullie te ontvangen en verder op weg te helpen. Inschrijven kan via de link hieronder. En doe dat snel, want de eerste 50 deelnemers krijgen een aantal themed goodies.


[
aanmelden biodiversitour ]

Na je aanmelding krijg je een e-mail met de tijden waarop de verschillende experts je meenemen in hun verhaal en met jullie in gesprek gaan. In de e-mail staan ook alle onderwerpen die aan bod komen en een routebeschrijving. Let op! De tijden zijn een indicatie. We willen de experts graag de ruimte geven voor het beantwoorden van vragen.

programma


Deze prachtige wandeling brengt je langs verschillende biodiversiteit-hotspots in het centrum van Utrecht. Experts vertellen je meer over biodiversiteit op verschillende punten. Bij andere punten kun je naar audio luisteren of een video bekijken. De tour duurt ongeveer twee uur. Kortom, genoeg om te doen, dus meld je snel aan. Zien we je daar?

Wil je alvast een sneak peek van de biodiversiteit? Houd dan onze Instagram in de gaten @vn.natuurtalenten. Heb je een vraag voor ons? Dan kun je mailen naar [email protected].


warmlopen

Wil je alvast meer weten over de biodiversiteit in Utrecht? Kijk dan het interview met wethouder Lot van Hooijdonk!


meer weten