fenna timsi

ik ben
ik hou me bezig met
sterke punten:

visionair | verbinder | onderzoeker

waarom doe jij wat je doet?

Ben jij vrij?

Ben je écht vrij als je een lager schooladvies krijgt door je afkomst? Ben je vrij zonder woning? In je keuzes die onder prestatiedruk gemaakt worden? Ben je vrij met minder kansen?

Je gender, leeftijd, huidskleur of opleidingsniveau zouden er niet toe moeten doen voor jouw plek in de maatschappij. Jongeren moeten eerlijke kansen hebben en een eigen leven kunnen kiezen dat bij ze past. Iedereen is anders en dat mag. Het is juist belangrijk dat jongeren van nu een heel diverse achtergrond hebben. Deze verschillende verhalen moeten gehoord worden. Zodat we ooit een samenleving krijgen waarin iedereen gelijke kansen heeft.

Voor een samenleving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Waar samenwerken voor individualisme gaat. Een samenleving waar hoop wint van prestatiedruk en frisse ideeën van hoe het altijd is geweest. Juist in deze tijd zijn gelijke kansen voor alle jongeren van belang. Ieders talent is nodig om de vele uitdagingen van nu het hoofd te bieden.

Ik wil samen met jullie de politiek uitdagen en ervoor zorgen dat we aan tafel komen bij de besluitvormers. Dat politici ook geïnspireerd raken door onze ideeën. Want die ideeën hebben we, die gaan we nu laten horen!

email [email protected]

Connect op LinkedIn

Projecten