ben jij klaar om je kopkracht te versterken?

wat is kopkracht?

Kopkracht is een programma voor jongeren van 12-14 jaar, waarin wij jou helpen helpen om je meer bewust te zijn van je mentale gezondheid. Tijdens de workshop krijg je allerlei tips over hoe je lekker in je vel kan zitten en hoe je met je emoties kan omgaan. Ben jij al klaar om aan de slag te gaan?

ja... maar wat gaan we doen?

  • In de online kopkracht training bekijk je filmpjes over hoe je voor je hoofd kan zorgen, net zoals je dat voor je lichaam doet. Ook krijg je vragen en kleine opdrachten mee.
  • Je doet de online training zelfstandig op je laptop, tablet of telefoon. Tijdens een les of (online) bijeenkomst vindt er daarna nog een keer een mini-workshop plaats, onder leiding van een NJR trainer. Samen gaan jullie in de klas of groep verder aan de slag met het thema mentale gezondheid.

trainer Caro het woord

“Kopkracht gaat bijvoorbeeld over hoe je met emoties en tegenslagen omgaat, of je lekker in je vel zit en of je het gevoel hebt dat je jezelf kan zijn. En net als dat je wel eens ziek bent, is het ook normaal om je soms niet goed te voelen. Dit moet alleen niet te lang duren! Daar ga ik het allemaal met jullie over hebben tijdens de training.”

en dit zegt trainer Harmen...

"Iedereen een eigen mentale gezondheid. We hebben allemaal onze eigen obstakels en moeilijkheden, maar dat betekent niet dat we het alleen hoeven op te lossen. Het is belangrijk dat we samen, met z’n allen, werken aan onze mentale weerbaarheid. Hoe we elkaar helpen, dat maakt niet uit. Maar dát we elkaar helpen, dat is belangrijk! Samen kunnen we werken aan onze kopkracht!"

start hier met de training en ontdek hoe het ervoor staat met jouw kopkracht!

Ben je klaar op aan de slag te gaan met je kopkracht? Je kunt meteen beginnen! Klik hier! om naar de training te gaan.


Kopkracht is een initiatief van NJR, een organisatie met allerlei projecten en activiteiten voor, door en met jongeren. Wil je meer weten en/of samen met ons werken aan een 'sterke en gezonde generatie'? Neem contact op met Marloes via [email protected]

meer