Let op: VER_diep is vol. Je kunt je nog wel inschrijven voor de reservelijst.

Wij zijn de springplank van de nieuwe generatie. Na het succes van VER_nieuw vorig jaar organiseren wij nu VER_diep, in samenwerking met het Nederlands Jeugdinstituut. We gaan nóg dieper in op de kracht van jongerenparticipatie en hoe je dit op een waardevolle manier kunt inzetten in jouw netwerk.


In een traject van 3 bijeenkomsten in 2020 gaan we met groepen van 10-15 professionals aan de slag met vraagstukken rondom jongerenparticipatie. Samen geven we jongerenparticipatie in Nederland een impuls.


wil je

  • binnen jouw organisatie aan de slag met jongerenparticipatie?
  • participatietrajecten met jongeren opzetten of verbeteren?
  • samen met anderen handvatten en tools ontwikkelen om dit doelgericht aan te pakken?


VER_bind je dan aan VER_diep! Ontdek komend jaar zelf welke strategieën en methodes er zijn op het gebied van betekenisvolle jongerenparticipatie. Aan het eind van het jaar heb jij dan de tools in handen om jongerenparticipatie structureel een plek te geven binnen jouw werk.

Nieuwsgierig? Schrijf je hier in voor de reservelijst van het startevenement op 5 maart. Neem deel aan de workshops, VER_diep je kennis en ontdek of het vervolgtraject iets voor je is.


wat
startbijeenkomst waar we actief samenwerken aan concrete vragen en oplossingen rondom jongerenparticipatie

wanneer 5 maart 2020 10.00 - 16.30 uur

waar Winkel van Sinkel, Oudegracht 158, Utrecht

kosten gratis


planning

10.00-10.30 uur Inloop

10.30-11.15 uur Plenaire opening

11.15-12.30 uur Workshopronde #1

12.30-13.30 uur Lunch

13.30-14.15 uur Workshopronde #2

14.15-15.30 uur Plenaire afsluiting

15.30-16.30 uur Borrel


Bij de plenaire opening vertellen verschillende sprekers over hun ervaring met jongerenparticipatie: onder meer Jeroen Horvers en Eva Saeboe over het project Speaking Minds, Erben Oosting over zijn deeldame aan het jongerenpanel Maatschappelijke Diensttijd, en Maurice Knijnenburg over het opzetten van een co-creatie traject vanuit zijn ervaring als bestuurslid van NJR.

Tijdens beide workshoprondes kies je een (en niet dezelfde) hoe-vraag om mee aan de slag te gaan. Zie het onderstaande blokkenschema voor het programma en de hoe-vragen.


blokkenschema_VERDIEP_DEF.jpg


aanmelden

VER_diep zit vol. Wil je een plekje op de reservelijst? Meld je hier aan. Je hoort snel van ons of je nog aan kunt sluiten.meer weten over het VER_diep traject 2020?


bekijk hier de aftermovie van VER_nieuw


meer weten?


VER_zonnen door: