je eigen kleren repareren

Zit er een gat in je favoriete broek? Mis je knopen op dat mooie jasje? Neem je kapotte kleren mee naar Je Bent Jong en Je Wil Wat. Schone Kleren Campagne helpt jou je kleding te repareren en te upcyclen. In het knusse repair-hoekje is ruimte voor creativiteit en goede gesprekken over hoe we tot een wereld met schonere kleren komen. Ook als je niks hebt om te repareren, ben je welkom om mee te praten!

De kledingindustrie is niet alleen een probleem voor het klimaat en de biodiversiteit, ook de mensen die onze kleding maken worden slecht behandeld en uitgebuit. Schone Kleren Campagne is een organisatie die strijdt voor een transparante en eerlijke kledingindustrie. Wij geloven dat de kledingindustrie moet veranderen, en proberen dit waar te maken door ons in te zetten voor de rechten van de mensen binnen de kledingindustrie. Dit doen wij als onderdeel van een netwerk van meer dan 250 actiegroepen, mensenrechtenorganisaties en vakbonden wereldwijd.

Kom langs bij de repair-hoek en praat mee over de kleding industrie, hoe die moet veranderen en hoe jij daar aan kan bijdragen.

In samenwerking met:

SKC-CCC_zwart_transparant.png