rainbow academy

Jij weet het beste wat je nodig hebt. Laten we dat samen gaan vertellen aan de mensen die onze wereld vormgeven. We leren samen wat we kunnen en laten horen wat we willen.

De Rainbow Academy is de plek waar we leren wie we zijn en laten horen wat we nodig hebben. Of dat nou is via openbare trainingen door het jaar heen, of door verbindingen te leggen op de jaarlijkse Rainbow Academy Day, of juist via deelname aan de Rainbow Academy groep.


openbare trainingen

Het hele jaar door organiseren we openbare trainingen. Deze trainingen zijn gratis met als doel om onszelf te leren waar we goed in zijn en hoe we de wereld fijner maken voor de mensen om ons heen. Dat kan zijn via een training vrijwilligersmanagement, maar ook met wat meer focus voor suïcidepreventie. Soms komen we online bij elkaar, maar hopelijk in de toekomst ook weer face-to-face. De planning voor 2021 ziet er als volgt uit:

september - inclusief werken en organiseren

oktober - vergroot je invloed/lokale politiek en jij

Klinkt dat goed? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief en ontvang altijd als eerste de uitnodingen voor onze trainingen


rainbow academy groep

De Rainbow Academy groep is een groep van 24 jonge mensen (tussen de 15 en 24) die gevraagd en ongevraagd advies geven aan de mensen die onze wereld vormgeven; onderwijzers en mensen in de zorg, maar ook zeker beleidsmakers. Als het nodig is, brengen we onze stem naar ministers en staatssecretarissen. De aanmeldingen voor deze groep zijn nu gesloten. Om op de hoogte gehouden te worden van hun werk, schrijf je je in voor onze nieuwsbrief.


rainbow academy day

Eens per jaar komen we met meer dan 100 mensen samen om te groeien, ontmoeten en simpelweg samen te bouwen aan onze wereld. Dan volgen we meerdere trainingen, dineren we samen en als het mee zit en we hebben zin, gaan we achteraf ook nog dansen. Deze dag stond bekend als de Niet Alleen Anders Dag, maar is in samenspraak met de community verandert naar de Rainbow Academy Day. En soms is er covid-19 en komen we een hele week online samen, zoals in 2020.
Vooralsnog staat de Rainbow Academy Day gepland op zaterdag 30 oktober 2021.


Rainbow Academy is een samenwerking van NJR en

movisie.jpg

meer weten?


vragen?

Neem contact op met Isabeau:

phone 06-18 20 28 34

email [email protected]

Connect op LinkedIn

Connect op Facebook

Connect op Instagram

Isabeau Jensen