rainbow academy

Jij weet het beste wat je nodig hebt. Laten we dat samen gaan vertellen aan de mensen die onze wereld vormgeven. We leren samen wat we kunnen en laten horen wat we willen.


De Rainbow Academy is de plek waar we leren wie we zijn en laten horen wat we nodig hebben. Of dat nou is via openbare trainingen door het jaar heen, of door verbindingen te leggen op de jaarlijkse Rainbow Academy Day, of juist via deelname aan de Rainbow Academy groep.


openbare trainingen

Het hele jaar door organiseren we openbare trainingen. Deze trainingen zijn gratis met als doel om onszelf te leren waar we goed in zijn en hoe we de wereld fijner maken voor de mensen om ons heen. Dat kan zijn via een training vrijwilligersmanagement, maar ook met wat meer focus voor suïcidepreventie.

Altijd op de hoogte zijn van de volgende training en je als eerste kunnen opgeven? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.


rainbow academy panel

Het Rainbow Academy panel is een groep van 24 jonge mensen (tussen de 15 en 25 jaar) die gevraagd en ongevraagd advies geven aan de mensen die onze wereld vormgeven; onderwijzers en mensen in de zorg, maar ook zeker beleidsmakers. Als het nodig is, brengen we onze stem naar ministers en staatssecretarissen. De aanmeldingen voor dit panel zijn nu gesloten. Om op de hoogte gehouden te worden van hun werk, volg je ons op Instagram.


rainbow academy day

Eens per jaar komen we met meer dan 100 mensen samen om te groeien, ontmoeten en simpelweg samen te bouwen aan onze wereld. Dan volgen we meerdere trainingen, dineren we samen en als het mee zit en we hebben zin, gaan we achteraf ook nog dansen. Deze dag stond bekend als de Niet Alleen Anders Dag, maar is in samenspraak met de community verandert naar de Rainbow Academy Day.


Rainbow Academy is een samenwerking van NJR en

movisie.jpg

meer weten?