Geen woningen, inflatie, ongelijkheid… De wereld staat op z’n kop en de toekomst lijkt onzeker voor jongeren. Jij bent jong en je wil wat. Je wil wat dóen. Maar wat? Kom naar Je Bent Jong en Je Wil Wat en neem het roer in eigen handen. Dan kijken we samen naar de kansen en uitdagingen van de toekomst. Samen veranderen we de wereld.


Claim hier je gratis ticket


waar en wanneer

Je Bent Jong en Je Wil Wat vindt plaats op 05 oktober 2023 in de Tolhuistuin (IJpromenade 2, 1031 KT Amsterdam). De deuren gaan open om 18:00u, het programma start om 18:30u.


over je bent jong en je wil wat

Je Bent Jong en Je Wil Wat is hét jaarlijkse jongerenevenement over grote maatschappelijke uitdagingen, met dit jaar als thema 'De Toekomst'. Honderden jongeren komen samen om te leren, mee te denken én hun stem te laten horen. Ook is Je Bent Jong en Je Wil Wat de plek waar de finale losbarst van de nieuwe jongerenvertegenwoordigers naar de Verenigde Naties en Europese Unie.

over het programma

Interessante sprekers, interactieve workshops én activiteiten waarbij je zelf iets kan ondernemen. Het is er allemaal tijdens Je Bent Jong en Je Wil Wat. Ook kun je met maatschappelijke organisaties en andere jongeren connecten.

[download het blokkenschema hier]

Blokkenschema_DEF_final2.jpg

Check hier de eerste programma-onderdelen en stay tuned voor meer!


vraag?

stuur een mailtje naar [email protected]

Connect op LinkedIn

Babs Bakx