ik ben geweldig

Iets doen voor een ander is geweldig leuk! Dat kan groots, maar ook klein. Regel een feest voor je buurt, host je eigen pride-boottocht, kook een diner voor mensen bij de voedselbank of geef bijvoorbeeld tekenles aan zieke kinderen. Wat het ook is, iemand anders houdt er een geweldig gevoel aan over.

Meedoen aan Ik Ben Geweldig is simpel: jij doet waar je goed in bent. Wij zijn er voor de support, tips, tricks en het laatste zetje: dat beetje geld. Vertel ons over jouw geweldige plan en als jouw plan geweldig genoeg is, krijg je naast al onze support ook nog eens maximaal € 1000 euro om je plan perfect uit te voeren!


1. bedenk een geweldig plan

Misschien loop je allang met plannen rond, maar misschien ook niet. Het kan in ieder geval nooit kwaad om je te laten inspireren door de voorbeeldprojecten. Verder kan je alvast de online test doen waarmee je er op een geweldig simpele manier achter komt wat je sterke punten zijn.

2. dien je geweldige plan in

Je plan is klaar en je weet zeker dat wij het, net als jij, geweldig vinden. Dan stuur je je plan heel gemakkelijk in via onze website. Wil je weten waar we bij je idee zeker op letten? Lees dan even de voorwaarden onderaan de pagina. Na ontvangst van je plan nemen we binnen 1 week contact met je op om alles door te nemen. We gaan natuurlijk eerst goed kijken of het idee bij ons past. En ook zaken als uitvoerbaarheid worden door ons, samen met jou, onderzocht.

3. voer je geweldige plan uit

Het feest kan beginnen! We vonden je plan net zo goed als jij en je gaat het echt uitvoeren. Allereerst krijg je een geweldig mooi welkomstpakket thuis. Daarin vind je, naast de broodnodige formulieren, allerlei items waarmee je geweldige plan niet anders kan dan één geweldig groot succes worden.


wat kun je precies van ons verwachten?

Bij alle stappen die je zet kun je onze support krijgen, van idee tot en met de uitvoering. Wanneer jouw idee geweldig genoeg is gaan we je, met alle middelen die we hebben, helpen om dat plan tot één groot succes te maken. Het is maar net waar jij behoefte aan hebt.

Coach
Als je dat wilt, kun je rekenen op een coach voor tips of om mee te sparren.

Doe Maar Geweldig training
Een training aan te vragen voor geweldige teams bestaande uit minimaal 5 jongeren. Tijdens de training leer je op een leuke en praktische manier organiseren.

Max. € 1000 ondersteuning
Last, maar zeker niet least,: max. € 1000 euro ondersteuning voor je plan.


wat verwachten we van jou?

Zoals gezegd willen we graag jouw plan zien waarmee je anderen helpt. Klein of groot. Revolutionair of juist iets heel praktisch. Wat het ook is, anderen moeten er op wat voor manier dan ook echt iets aan hebben.

wat zijn de voorwaarden voor en plan?

De voorwaarden voor een Geweldig Plan zijn als volgt:

  1. Je wilt iets goeds doen voor een ander (bijvoorbeeld ouderen, gehandicapten, kinderen) in je eigen omgeving
  2. Je activiteit organiseer je voor mensen die geen familie of vrienden of kennissen van je zijn.
  3. Tijdens je activiteit leren deelnemers andere mensen kennen en zijn ze actief bezig.
  4. Je bent zelf (of met een groepje) verantwoordelijk voor het organiseren en uitvoeren ervan.
  5. Je bent niet ouder dan 24 jaar.
  6. Je organiseert jouw activiteit niet namens een organisatie of als schoolopdracht / maatschappelijke stage.
  7. Je activiteit is niet bedoeld om geld op te halen voor een goed doel.

vragen?

Mocht je vragen hebben over het doen van een aanvraag, het inplannen van een workshop of iets anders waar we jou bij kunnen helpen, neem dan contact met ons op.

Tel: 030-2303575
Email:[email protected]
Whatsapp: 06-18932624