Leianne Wijnhoud

ik ben
ik hou me bezig met

sterke punten:

strateeg | verkenner | aanvoeler

waarom doe jij wat je doet?

Mijn passie drijft me om jongeren actief te betrekken bij besluitvorming. Als projectleider bij de NJR, geloof ik sterk in de kracht van betekenisvolle jongerenparticipatie. Jongeren vormen de toekomst en hun stem en ideeën moeten serieus genomen worden. Ik zet me in om het vertrouwen in hun kennis en vaardigheden te vergroten.

In een wereld vol uitdagingen en kansen is de betrokkenheid van diverse jongeren onmisbaar, zowel nationaal als internationaal. Ik vervul deze rol omdat ik geloof dat beslissingen die het leven van mensen beïnvloeden, het beste genomen kunnen worden door diezelfde mensen.

Om een constructieve, inclusieve, en duurzame aanpak te bevorderen, is het cruciaal om diverse jongeren te betrekken. Bij de NJR krijg ik de kans om samen te werken met een diverse groep jongeren, hen te verbinden en hun inzichten in te zetten bij de beleidsvorming van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Op deze manier hoop ik bij te dragen aan een rechtvaardigere, gelijkwaardigere wereld waarin jongeren centraal staan en met respect worden behandeld. Dit is waarom ik met overtuiging doe wat ik doe.

email [email protected]

Connect op LinkedIn