jacco van mersbergen

sterke punten:

Leider | Strateeg | Vereniger

waarom doe jij wat je doet?

NJR is de springplank van de nieuwe generatie. 15 jaar geleden zat ik al in het bestuur van deze mooie organisatie en heb ik zelf mogen ervaren hoeveel je kunt leren door als jongere actief te worden bij NJR. Om nu als directeur van NJR dagelijks een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van jongeren en te zorgen dat zij hun stempel op de wereld kunnen drukken vind ik fantastisch.

Dat mag ik samen doen met de jongeren die nu in het bestuur zitten en met een grote groep veelal jonge medewerkers die zich hier met veel energie, plezier en betrokkenheid voor inzetten. En natuurlijk gesteund door de vele vrijwilligers, jongerenorganisaties en andere partners met wie we samenwerken.

Ik zie veel kansen om nog veel meer jongeren bij NJR te betrekken en te zorgen dat zij hun sterke punten leren kennen en zich aansluiten bij ons netwerk van jonge changemakers. Samen met hen kunnen we zorgen dat we er voor álle jongeren zijn en dat beleid voor jongeren altijd samen mét jongeren gemaakt wordt. Dat is namelijk wat ik belangrijk vind, en dat is waarom ik doe wat ik doe bij NJR.

email [email protected]

Connect op LinkedIn