NJR
open menu

Lokaal Jeugddebat

Bij het Lokaal Jeugddebat kun jij politici in jóuw gemeente laten horen wat jij belangrijk vindt, en welke oplossingen jij ziet! Je wordt uitgenodigd in de raadzaal van het gemeentehuis, om daar samen met andere jongeren letterlijk in de zetels van politici plaats te nemen.

Gemeentes zijn hartstikke benieuwd naar jullie mening en ideeën, daarom zijn wij op zoek naar deelnemers die graag van zich willen laten horen! Politiek gaat over ons allemaal, dus wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen.

Samen vormen jullie teams waar je de rol aanneemt die het beste bij jou past. En samen overtuigen jullie politici van jullie ideeën. Tijdens deze dag worden jullie begeleid door oud-deelnemers, die ervoor zorgen dat jullie op en top voorbereid aan het debat beginnen!

Naast dat een vrije dag van school altijd leuk is, krijg je nu de kans om jouw mening te laten horen. Je leert nieuwe mensen kennen, en je komt erachter wat jouw sterke punten zijn. Is dat presenteren, debatteren, of toch meer analyseren? Er valt nog zoveel te ontdekken!

Redenen genoeg om mee te doen dus! Hieronder kun je jezelf direct inschrijven.

undefined

Wil je eerst wat meer informatie, of heb je een vraag?

Twijfel niet, en stuur een mailtje naar Tanja: tanjakuijpers@njr.nl

Tot snel!

Wanneer zijn we bij jou in de gemeente?

  • Maandag 9 oktober – Gemeente Emmen
  • Donderdag 12 oktober - Gemeente Dordrecht
  • Woensdag 11 oktober - Gemeente Utrecht
  • Donderdag 9 november - Gemeente Zwolle

Verder lezen

Bouwstenen voor jeugdparticipatie

In gesprek met… Mariëtte Hamer

Jong Lokaal Bokaal

adres

Kromme Nieuwegracht 58, 3512 HL Utrecht
030-2303575

NJR