word jij hét gezicht van Alles = Politiek in jouw gemeente?

Op 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De wattes? Juist. Veel jongeren weten niet dat deze lokale verkiezingen superbelangrijk zijn. En dat is zonde want met jóúw stem kan je voor verandering zorgen in je stad of dorp. Vind jij het - net als wij - belangrijk dat er zo veel mogelijk jongeren gaan stemmen in maart? Word hét gezicht van Alles = Politiek in jouw gemeente!


Kijk maar eens om je heen: álles is politiek! Van dat sportveld om de hoek tot de openingstijden van de kroeg. Van het scheiden van afval tot goed verlichte fietspaden.


Wie? Jij! Als je tussen de 18-30 bent en in Nederland woont, tenminste.

Wat? Jij bent te zien op onze online campagneposters (op social media) in jouw gemeente. Ook leg je daarbij in een kort interview (via de telefoon) uit wat jij belangrijk vindt in je gemeente en waarom jij dus gaat stemmen. Zo laat je de jongeren in je dorp of stad zien dat ze écht impact kunnen maken met hun stem.

Waar? Online! Als we je selecteren voor de campagne nemen wij contact met je op voor een telefonisch interview.

Wanneer? Geef je uiterlijk 8 maart op.

Hoe? Geef je op via deze link!

Waarom? Omdat zo veel mogelijk jongeren moeten gaan stemmen. Zo'n stembiljet is goud waard!


En verder ook nog dit...

  • Je ontvangt het campagnemateriaal ook zelf. Natuurlijk mag je die ook verspreiden via je eigen social media, graag zelfs!
  • Alles = Politiek is een neutrale campagne. Voor alle jongeren dus, wat hun politieke voorkeur ook is. Ben je politiek actief (bijvoorbeeld bij een partij) en/of uitgesproken over een politieke partij op je social media? Dan ben je helaas niet geschikt voor Alles = Politiek. Twijfel je? Check het even bij [email protected] - dan denken wij met je mee.


Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar [email protected] met in de onderwerpregel 'alles = politiek'.