Hé, jonge Utrechter! Wil jij je creatieve ei kwijt? Wil jij jóuw Utrecht laten zien aan andere jongeren? Word ook UUT’er en laat je stem horen via de platformen van UUT!


Benieuwd wat de UUT’ers gemaakt hebben? Kom erachter op de UUT Experience EXPO.

wat Expositie UUT Experience
waar Het Huis van Betekenis (Lauwerecht 10, Utrecht)
wanneer 7 en 8 december tussen 13:00-17:00
kosten Gratis!
aanmelden kan hier


Tijdens de UUT Experience laten verschillende jongeren hun belevingswereld zien via de socials van UUT. Dat doen ze allemaal vanuit eigen interesses en op hun eigen manier: korte blogs, fotografie, films, podcasts, muurschilderingen, pottenbaksels, gebarentaal… Het is aan jou! Door middel van het plaatsen van boeiende content vergroten we onze achterban en breiden we de UUT-community uit.

waarom?

De UUT Experience verbindt Utrechtse jongeren met elkaar en geeft de Gemeente Utrecht een kijkje in hun leven. Weten zij ook wat er speelt in de stad. Daarnaast word je als UUT’er gecoacht op het gebied van je sterke punten en hoe je deze kunt vertalen naar content.


meedoen?

De UUT Experience is steeds een traject van 3 maanden. Het laatste traject is gestart in september 2019. Op de hoogte gehouden worden van nieuwe trajecten? Mail naar [email protected].


meer weten?