training keuzes maken

changemaker academy

wanneer 6 juni
hoe laat
19.00 uur
waar NJR, Kromme Nieuwegracht 58 in Utrecht
opgeven doe je via [email protected] De training is gratis.


Keuzes maken in een wereld vol met mogelijkheden

Hoe maak jij je keuzes? Gebaseerd op gevoel, verstand, adviezen van anderen, hoe het 'volgens de maatschappij hoort'? Of doe je het op geheel eigen wijze? Op sociale media zijn veel successen zichtbaar en lijkt het bij anderen soms zo makkelijk te gaan, maar wat doe je als het eigenlijk even helemaal niet zo makkelijk is? We kennen allemaal wel situaties waarin kiezen niet lukt. Soms gaat het om kleine keuzes, maar keuzes over studie, werk, woning en vrienden kunnen een grote impact hebben op je leven. Hoe kies je wat op dat moment voor jou het juiste is?

Tijdens deze training gaan we aan de slag met keuzes maken. Je komt te weten waarvan jouw vuur gaat branden. We tunen in op wat voor jou belangrijk is, onderzoeken welke keuzes het gezondst zijn en je ontdekt meer over voor jou succesvolle strategie.


trainers

WhatsApp Image 2019-05-07 at 16.31.17.jpeg

Deze training wordt georganiseerd in samenwerking met Tom van den Oever en Lieke Molenaar van VUUR. Met trainers vanuit verschillende disciplines, van psychologie tot lichaamswerk, zijn trainers en coaches van VUUR constant in ontwikkeling en werken ze altijd van uit de principes dat je alles in je hebt en je altijd meer bent dan je denkt.


meer weten?