NJR zoekt een secretaris

NJR zoekt een verbindende secretaris. Je bent de contactpersoon van ruim 40 lidorganisaties, de vertrouwenspersoon van vrijwilligers van NJR en de smeerolie van het bestuur. Deze functie vraagt van jou om organisatorisch sterk en een sociale sparringpartner te zijn. Een liefde voor ordenen, managen en organiseren is echt een pré!


Jij bent de brug tussen de organisatie en de leden. Je onderhoudt de relaties met de lidorganisaties van NJR. Je bent een luisteraar, kan goed behoeftes aanvoelen en houdt ervan om andere jonge changemakers te ontmoeten.

Binnen de organisatie fungeer je als vertrouwenspersoon van vrijwilligers van NJR en ben je het eerste aanspreekpunt. Je hebt oog voor iedereen om je heen. Daarnaast weet jij praktische behoeften direct om te zetten in actie, zoals het organiseren van borrels, evenementen en de Algemene Vergaderingen. Je bent zowel goed in overzicht houden als aan de kleine details denken.

Ook ben je degene die elke week de agenda opstelt voor de bestuursvergaderingen en notuleert. Als verantwoordelijke voor de interne gang van zaken binnen het bestuur ben je de rots in de branding! Daarbij vind je het leuk om te onderzoeken hoe we zoveel mogelijk jongeren bij NJR kunnen betrekken.

Uiteraard is het - net als bij alle andere bestuursfuncties - mogelijk om je te richten op een specifiek thema of dossier dat jou aanspreekt en waar je helemaal voor wilt gaan. Dream big!


de secretaris:

 • is sociaalvaardig en innemend en daardoor sterk in het onderhouden van zowel interne als externe contacten;
 • voelt goed aan waar anderen behoefte aan hebben en weet mensen met elkaar te verbinden;
 • is organisatorisch zeer sterk;
 • is in staat om zich in te leven in de belangen van de lidorganisaties;
 • kan gestructureerd werken in een flexibele omgeving;
 • kan mensen motiveren en ondersteunen in het bestuur;
 • is stressbestendig;
 • kan snel schakelen en is ondernemend.

klets met Pia

Wil je van iemand persoonlijk horen hoe het is om secretaris te zijn? Neem dan contact op met Pia, de huidige secretaris van NJR:

email [email protected]

Connect op LinkedIn


of meteen solliciteren?

Zie jij je al helemaal als onze nieuwe secretaris? Stuur dan deze pdf ingevuld (dat doe je met je pdf-lezer die je gewoon op je computer hebt, maar je mag hem ook uitprinten, invullen en inscannen) samen met je cv naar [email protected].

Houd er rekening mee dat je in aanloop naar de start van je bestuursjaar bij NJR beschikbaar dient te zijn op de volgende momenten:

 • Instemmen van nieuw bestuur tijdens de Algemene Vergadering: 7 juni in de avond;
 • Inwerk- en meeloopdagen: +/- 24 uur per week tussen 7 en 30 juni;
 • Je eerste werkdag: donderdag 1 juli.


eerst meer weten?