NJR zoekt een bestuurslid media & communicatie

Het Bestuurslid media & communicatie is verantwoordelijk voor een scherpe profilering van NJR. Samen met onze communicatiemedewerkers, het mediateam van studio bold en de vormgevers bedenk jij voortdurend nieuwe manieren om het geluid van NJR sterker naar buiten te brengen. Het gebruik van social media en online profileren kennen voor jou geen geheimen. Jij zorgt ervoor dat het merk NJR bij iedereen bekend is.


Jij hebt een gevoel voor kansen en bent niet bang om deze te pakken. Jij hebt visie over hoe wij NJR nog zichtbaarder kunnen maken. Enerzijds doe je dit door in samenwerking met de bestuursleden belangenbehartiging door partnerschappen te smeden met andere organisaties en bedrijven. Anderzijds ben je samen met de voorzitter de motor achter een goede uitvoering van het jaarlijkse werkplan en houdt deze scherp in de gaten bij het uitzetten van nieuwe projecten en lobby-acties. Jij weet de media te vinden en hebt een scherp oog voor detail. Zo zet jij NJR op de kaart en zorg je ervoor dat we de positie van steeds meer jongeren kunnen versterken. Daarbovenop ben jij de brug tussen het bestuur en het communicatie team.

Uiteraard is het - net als bij alle andere bestuursfuncties - mogelijk om je te richten op een specifiek thema of dossier dat jou aanspreekt en waar je helemaal voor wilt gaan. Dream big!

het bestuurslid media & communicatie:

  • kan de basisvisie van NJR goed vertalen naar dagelijkse, concrete communicatie;
  • heeft affiniteit met (social) media en communicatie;
  • is in staat goede strategische lijnen voor de merken te bedenken en te bewaken;
  • is stressbestendig en kan goed het overzicht bewaren;
  • heeft visie en is creatief en kritisch;
  • is strategisch en kan snel schakelen;
  • is niet bang om initiatief te nemen.


klets met Erben

Wil je toch graag nog even van iemand persoonlijk horen hoe het is om bestuurslid media & communicatie te zijn? Neem dan contact op met Erben.


of meteen solliciteren?

Zie jij jezelf al helemaal als ons nieuwe bestuurslid media & communicatie? Stuur dan deze pdf ingevuld (dat doe je met je pdf-lezer die je gewoon op je computer hebt, maar je mag hem ook uitprinten, invullen en inscannen) samen met je cv naar [email protected].

Houd er rekening mee dat je in aanloop naar de start van je bestuursjaar bij NJR beschikbaar dient te zijn op de volgende momenten:

  • Instemmen van nieuw bestuur tijdens de Algemene Vergadering: 7 juni in de avond;
  • Inwerk- en meeloopdagen: +/- 24 uur per week tussen 7 en 30 juni;
  • Je eerste werkdag: donderdag 1 juli.eerst meer weten?