european youth festival

] dag 4 - 27 mei [


[ 12:00 - 13:00 ] vragenuurtje: wat kan jij doen in Europa?

Another day, another vragenuurtje. Wil jij graag een toffe ervaring opdoen in Europa (of gewoon in Nederland) maar weet je niet precies wat? Of waar je moet beginnen? Dat snappen we! We wijzen je graag de weg in de wirwar van mogelijkheden die Europa jou biedt. Vuur al jouw vragen op ons af, dan helpen we je op weg.


[ 18:15 - 19:00 ] jouw buitenlandervaring in Europa

Vrijwilligerswerk doen, werken op een camping, een nieuwe taal leren, als skileraar aan de slag, voor een weekje op uitwisseling met school of je sportvereniging, je hele studie in het buitenland doen… Er zijn zo veel mogelijkheden voor buitenlandavontuur in Europa dat het soms best lastig te ontdekken wat je wil en wat écht bij jou past. Daarvoor is GO Europe! We zetten de opties voor je op een rijtje en helpen we jou op weg, Europa in.


[ 19:30 - 20:30 ] liveshow: finale jongerenvertegenwoordigersverkiezing

Tijd om door te schuiven naar het puntje van je stoel, want tijdens deze liveshow wordt duidelijk wie de nieuwe Jongerenvertegenwoordiger Europese Zaken wordt. De Kiesmannen hosten deze liveshow. Vergeet tussen 20 en 27 mei niet te stemmen op jouw favoriete jongerenvertegenwoordiger via stem.njr.nl!

Je kan donderdag ook intunen via YouTube om de finale te bekijken.


meer weten?