european youth festival

] 20 - 27 mei [

Je bent jong in Europa. Je groeit op in een wereld die constant in verandering is. Je wil iets betekenen. Tijd voor actie. Het European Youth Festival is jouw begin. Our future in our hands.

Op het terrein kun je 24/7 rondlopen en je favoriete programma-onderdeel bijwonen.


[
naar de livestream van de finale ]

De livestream van de finale van de verkiezing van de nieuwe jongerenvertegenwoordiger Europese Zaken start om 19:30.


programma per dag

Van biechten met Europarlementariƫrs tot kampvuursessies. En van meedenken over het Europa van morgen tot de verkiezing van de nieuwe Jongerenvertegenwoordiger Europese Zaken. Check hier het bomvolle programma per dag.


de hele week lang

Wil je niks missen en ben je benieuwd naar inside info en een kijkje achter de schermen? Hebben we voor je! Tijdens het European Youth Festival doen reporters verslag via de Instagram van NJR.

Ook kun je de hele week meedoen met de Crazy 12 Challenge. Want hoe dichtbij is Europa eigenlijk? Ga deze week op onderzoek uit en deel foto's van jouw bevindingen. Welke vreemde vlaggen kom jij tegen op straat, welke talen spreek jij in de loop van een week en in hoeverre kun jij een reisgevoel krijgen zonder je eigen bed te verruilen voor een ho(s)tel in een ander land? Wie de meeste van de twaalf challenges (goed) uitvoert, wint!


powered by