erop UUT

Heb je het Erop UUT-spel al ergens gespot in de stad? Met dit levensgrote spel gaan we op een actieve manier met jonge Utrechters in gesprek over thema’s in de stad die hen bezighouden. Utrechtse jongeren (16-30 jaar) worden namelijk lang niet altijd betrokken bij belangrijke beslissingen.


UUT laat deze stemmen horen en geeft zo inzicht in de leefwereld van deze jongeren. De input van het Erop UUT-spel verzamelen we en bundelen we tot een advies voor de gemeente. Kunnen zij daar weer mee aan de slag. Het Erop UUT-spel bestaat uit verschillende spelstukken en speelzeilen die allemaal verschillende Utrechtse locaties illustreren.

Het spel kan worden gespeeld met als overkoepelend thema ‘Utrecht’ maar ook met een specifiek thema dat past bij de locatie, organisatie of het evenement. Denk bijvoorbeeld aan het thema ‘duurzaamheid’ bij een food festival, ‘sociale cohesie’ in buurtcentra of ‘horeca’ met studenten.


doen?

Lijkt het je gaaf om Erop UUT uit te nodigen als toevoeging bij je evenement of bijvoorbeeld als ijsbreker bij een activiteit die je organiseert? Laat het ons weten! Neem contact op met Esther:

meer weten?