jong en duurzaam

digitale gastles

Het is even niet anders: momenteel geven we geen gastlessen op locatie. De werkgroep Jong en Duurzaam schakelde als een speer en digitaliseerde hun gastlessen. Zo kan iedereen ze online volgen!


De digitale gastlessen gaan over duurzaamheid in brede zin: over duurzame kleding, de SDG's van de Verenigde Naties, gezondheid en voeding... Alles wat onze generatie aangaat als 't aankomt op duurzaamheid.

De gastlessen duren ongeveer 45 minuten tot een uur en bevatten quizzes, video's en veel interactie. Een actieve les, dus!

online gastles klimaatdieet

Digitale gastles Jong en Duurzaam (PowerPoint)

Digitale gastles Jong en Duurzaam (pdf) (pdf)


online gastles duurzame kleding

Digitale gastles duurzame kleding (PowerPoint)

Digitale gastles duurzame kleding (pdf)


Let op: graag de PowerPoint downloaden voordat je 'm bewerkt.


Om nóg meer hulp te bieden, is het mogelijk om een of twee jongeren van de werkgroep Jong en Duurzaam de discussie na de presentatie te laten begeleiden. Er is dan genoeg ruimte om hen vragen te stellen. Eventueel bedenken zij zelfs een opdracht voor de leerlingen. De online meeting dient dan wel gefaciliteerd te worden door de school zelf.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden: [email protected]


vragen?

Misschien wordt je vraag beantwoord op de website van de werkgroep Jong en Duurzaam. Zo niet, mag je ze natuurlijk ook altijd stellen via Instagram. Daar horen we ook graag van je wat je van de gastles vond! Succes!


meer weten?