Conflictonderhandelingen

workshop Clingendael

Van conflict naar vrede: hoe gaat dat in zijn werk? In dit rollenspel van Clingendael Academy leer je over de fases van het onderhandelen, voel je de druk van een achterban, reflecteer je op dilemma’s en verbeter je eigen onderhandelingsvaardigheden.

De hele zaal gaat zelf aan de slag en brengt de opgedane onderhandeling skills in de praktijk tijdens een simulatie. Na het spelen van dit onderhandelingsspel snap je pas echt de complexiteit van diplomatie! Let op: er is plaats voor maximaal dertig deelnemers in deze workshop. Wees op tijd bij de Nacht van de VN om een plekje  te bemachtigen.


over clingendael

Clingendael Academy traint en begeleidt jaarlijks honderden mensen wereldwijd in conflictonderhandelingen. Van diplomaten in de VN veiligheidsraad tot lokale religieuze leiders, van jonge vrouwen tot bejaarde rebellenleiders, en van militaire commandanten tot medewerkers van humanitaire organisaties. Tijdens de Nacht van de VN krijg je de unieke kans om mee te doen met een onderhandelingssimulatie van Clingendael Academy.


meer weten?