young leaders

Dit project is op dit moment niet actief, maar we vertellen je er toch nog even over...


Wil jij iets voor andere jongeren betekenen en tegelijkertijd je eigen talenten ontwikkelen? Wij geven jou en andere jongeren de kans uit te groeien tot Young Leaders: goede voorbeelden voor andere jongeren in jouw eigen buurt.


Door training en coaching worden jongeren klaargestoomd voor hun rol als Young Leader. Jongeren ontdekken waar zij goed in zijn, leren om samen te werken, presenteren en solliciteren. Samen met andere jongeren en elkaars talenten zorgen we ervoor dat jouw buurt een upgrade krijgt. Door dit traject te volgen maken jongeren positieve impact en krijgen zij een officieel Young Leaders certificaat dat zij kunnen inzetten in het vervolg van hun loopbaan.

Onze aanpak leidt jongeren op tot actieve rolmodellen in de plaats waar zij wonen. Jongeren die weten wat er in hun wijk speelt. Weten wat de behoeften zijn van andere jongeren en weten wat er leeft en weten wat zij hier zelf en samen met andere jongeren aan willen doen.

Wij zorgen ervoor dat de gemeente een directe lijn krijgt met jongeren die in de regel moeilijk te bereiken zijn, voor het maken en betrekken bij beleid.

Young Leaders is op zoek naar samenwerkingspartners om in een aantal nieuwe steden aan de slag te gaan. De ervaring leert ons dat ons programma motiverend en stimulerend werkt voor jongeren én de gemeente waarin zij wonen.

Partners

Young Leaders is mede mogelijk gemaakt door Stichting Kinderpostzegels Nederland, VSBfonds, Oranje Fonds, Janivo Stichting, Ministerie BZK en de deelnemende gemeenten.