young impact

Young Impact gelooft dat jongeren de wereld positief kunnen veranderen. Grote impact start namelijk met een kleine beweging. Het enige wat jongeren nodig hebben, is een vonk. Dat kleine beetje energie dat ambitie en talent in beweging zet. Lees hier hoe Young Impact scholen en jongeren inspireert om impact te maken.


Young Impact voor jongeren

De ambitie van Young Impact: 1 miljoen jongeren in actie laten komen en laten ervaren dat zij écht het verschil kunnen maken. Met inspirerende verhalen op Instagram en Facebook, handige tools én een toffe challenge-pagina laat Young Impact jongeren ontdekken hoe zij in actie kunnen komen voor datgene wat zij belangrijk vinden. Met een simpele succesformule: ontdek je talenten, kies een thema, kom in actie en vier het samen!

hier vind je meer info over het opzetten van een challengeYoung Impact op school

Young Impact biedt het onderwijs in Nederland inspirerende én activerende programma's om zo de maatschappelijke bijdrage van jongeren te vergroten. Het programma wordt in samenwerking met NJR uitgevoerd en laat jongeren ervaren hoe het is om vanuit je talent iets voor een ander te doen. We helpen docenten en professionals om jongeren écht in beweging te krijgen op een manier die bij hen past. Kies voor een workshop door onze jonge trainers of ga voor de Do It Yourself Digilessen. Het kan allemaal!

hier vind je het scholenprogramma


dit is Young Impact


Young Impact is een initiatief van NLvoorElkaar

Young Impact is geïnspireerd door WE Day, een beweging van meer dan 2 miljoen jongeren met als doel om samen de wereld verbeteren. Als zij dit kunnen, dan kunnen wij het natuurlijk ook.

Sarah Beeftink

Marloes Bos