Shake Up

Dit project is op dit moment niet actief, maar we vertellen je er toch nog even over...

Geen jongere is hetzelfde. Jongeren die veel van elkaar verschillen kunnen samen veel bereiken! Shake-Up brengt VMBO-leerlingen en leerlingen van het speciaal onderwijs samen om te laten zien waar ze toe in staat zijn: samen zetten ze zich in om iets te betekenen voor een ander.


In vijf verschillende steden hebben jongeren hun kwetsbare medemens al een dag in het zonnetje gezet. Zo zijn er cadeautjes ingezameld voor kinderen van Voedselbankgezinnen en Shake Up events georganiseerd voor senioren in verzorgingstehuizen.

Shake up Toolbox

Wilt u zelf met uw klas aan de slag met Shake Up? Dat kan! Hieronder vindt u de volledige Toolbox met handleidingen en alle documenten die u nodig heeft om Shake Up zelf uit te voeren.

Benodigde documenten

(3 dagdelen): Jongeren van het speciaal en het regulier onderwijs bundelen hun krachten om samen iets goeds te doen voor een kwetsbare doelgroep.

In dit Zip-bestand zijn alle werkbladen en andere benodigde documenten te vinden.

Aangepaste versies
Shake Up is ook uit te voeren in de volgende versies (voor een aangepaste toolbox voor deze versies kunt u contact opnemen met [email protected]

(2 dagdelen): Jongeren van het regulier onderwijs maken kennis met jongeren van een Mytylschool.

(2 dagdelen): Jongeren van het regulier onderwijs ontdekken hun sterke punten en zetten deze in om samen iets te doen voor een kwetsbare doelgroep.

(2 dagdelen): Jongeren van het speciaal onderwijs ontdekken hun sterke punten en zetten deze in om samen iets te doen voor een kwetsbare doelgroep.

Powered by