NJR trainerspool

Voor ons is het duidelijk; de ideale wereld is er een waarin iedereen het beste uit zichzelf haalt.


Ben je voor jouw vereniging, school of vriendengroep op zoek naar een toffe manier om inspiratie, kennis en/of vaardigheden op te doen en het beste uit de groep te halen? Dan ben je bij de NJR Trainerspool aan het goede adres!

Onze enthousiaste, professionele trainers gaan graag met jou aan de slag! Ze zijn in staat een open sfeer neer te zetten waardoor leren en plezier maken goed samengaan. Door de afwisseling van theorie en interactieve, creatieve werkvormen ontwikkel je skills die je direct in de praktijk kunt inzetten.

Hieronder vind je een greep uit onze meest gegeven trainingen. Daarnaast denken we graag met je mee om te zorgen dat de training perfect op de behoeften en wensen aansluit!

Wil jij meer weten over ons trainingsaanbod, een aangepaste training of wil je zelf als trainer voor de NJR Trainerspool aan de slag? Stuur dan een mail naar [email protected] of bel 030 230 3573.

Gelieve vier weken van tevoren aanvraag indienen.


trainingsaanbod


sterke punten

Sterke punten: Iedereen heeft ze! Dingen die voor jou als vanzelf gaan, maar waar een ander misschien meer moeite mee heeft. Of je nu heel goed bent in discussiëren, van nature anderen op hun gemak stelt of een geboren leider bent: Je bent ergens heel goed in en dat mag de wereld weten! Tijdens een training Sterke Punten ontdek je waar jouw krachten liggen en hoe je die krachten optimaal benut.


debat

Debatteren kun je leren!
Je stem laten horen, anderen overtuigen van je mening en je standpunt verdedigen; hoe doe je dat? Tijdens een training Debatteren krijg je tools aangeboden om vol vertrouwen, met een luisterend oor en een flinke dosis overtuigingskracht de discussie aan te gaan.


presenteren

Presenteren is een hele kunst!
Gelukkig een kunst die je kunt leren. Hoe wek je interesse, behoud je de aandacht van je publiek en breng je jouw boodschap goed over? De NJR trainers gaan binnen deze training actief met je aan de slag om te zorgen dat je inzicht krijgt in verschillende aspecten die bij presenteren komen kijken en leer je bijvoorbeeld meer over hoe je chill voor een groep staat.


teambuilding

Teambuilding. Want een goed op elkaar ingespeeld team werkt efficiënter en beter! Deze training maakt van jullie een hechter team, door elkaars sterke punten te leren kennen en benutten, door te leren samenwerken en op elkaar te vertrouwen. Tijdens deze training creeëren we een boost om (nog) beter op elkaar in te spelen!


effectief vergaderen

Zijn jullie vergaderingen vaak te lang, ongestructureerd en bovendien besluiteloos? Mag het allemaal wel wat leuker en effectiever? Tijdens deze training leer je hoe je vergaderingen goed voorbereidt, kom je erachter wie welke rol aanneemt en leer je rekening houden met de groepsdynamiek. Zo lopen vergaderingen voortaan gestructureerd en worden er concrete besluiten genomen!


timemanagement

Voelt het soms alsof je vijftig uur in een dag moet proppen? Dat moet beter kunnen en dat het kan het ook! Door in onze training aan de slag te gaan met plannen en prioriteren, leer je je tijd zo in te delen dat je op het juiste moment met de goede dingen bezig bent.


vrijwilligersmanagement

NJR kent als geen ander het belang van vrijwilligers. Soms kan het lastig zijn om vrijwilligers aan te trekken of te behouden en precies om die redenen bieden wij een training aan op het gebied van vrijwilligersmanagement. Tijdens deze training krijg je de tools aangereikt om jongeren te binden aan je organisatie.


storytelling

Iedereen heeft een verhaal! Maar hoe breng je dat verhaal over aan je publiek? Leer en ervaar wat er nodig is om de juiste snaar te raken en zo mensen mee te krijgen in jouw boodschap. Tijdens deze training bieden we tools aan om te werken aan je presentatievaardigheden en leer je onder andere over de opbouw, structuur en interactie met het publiek.


didactische vaardigheden

Heb jij een lesprogramma ontwikkeld en wil je leerlingen inspireren en enthousiasmeren met jouw thema? Binnen deze training staan we stil bij jouw didactische vaardigheden, bieden we tips aan over omgaan met groepen en leer je de lesstof aanbieden op een manier waarop je verschillende leerstijlen aanspreekt.


trainerspool team