niet alleen anders

Lesbo-, homo-, bi- en transgenderjongeren (LHBT) willen elkaar ontmoeten en ervaringen delen. Dat is met het online interactief platform Nietalleenanders.nl heel eenvoudig. Ben jij lesbisch, homo, bi en/of transgender en op zoek naar events in jouw regio of daarbuiten? Of wil jij een eigen activiteit voor LHBT-jongeren starten of verbeteren? Dan ben je bij Niet alleen anders aan het goede adres. Op deze site vind je ook allerlei tips over het opzetten van een activiteit of event; van promotie- tot financieringstips en handige weetjes over veiligheid. Neem dus vooral eens een kijkje!

Wil je zelf aan de slag met voorlichting geven aan jongeren over seksuele diversiteit? Dan kan je het .Openup voorlichtingspakket goed gebruiken. .Openup was van 2007 tot 2011 een campagne van NJR die taboe's over seksuele diversiteit onder jongeren op een ludieke manier probeerde te doorbreken. Van de campagne hebben we nog verschillende materialen beschikbaar die je zelf in kunt zetten om je wereld meer 'opened up' te krijgen.

Kijk hier voor meer informatie, of download meteen de .Openup Gespreksstarters, de .Openup Scorekaarten en de .Openup Posters.

Wil je een .Openup voorlichtingspakket bestellen? Mail naar Linda:

phone 030-230 3575

email [email protected]

Connect op LinkedIn

Linda Janmaat

Nusret Musa