In de afgelopen jaren lieten miljoenen jongeren hun stem horen. We protesteerden voor meer woningen, beter klimaatbeleid en gelijkheid. Protest is van alle tijden, maar lijkt belangrijker dan ooit. Hoe kan dat? Hoe doe je mee? En moet je je tegengeluid dan schreeuwen op de barricade of mag je het ook tweeten?  Tijdens de Nacht van de VN ontdek je hoe je zelf actie onderneemt. Want wij zijn niet langer de leiders van morgen, maar de leiders van vandaag!


[ meld je hier gratis aan ]


waar en wanneer

De Nacht van de VN vindt plaats op 29 oktober 2021 in Pakhuis de Zwijger (Amsterdam). De deuren gaan open om 18:00u.


over de nacht

De Nacht van de VN is hét jaarlijkse jongerenevenement over grote maatschappelijke uitdagingen en internationale samenwerking. Honderden jongeren komen samen om te leren, mee te denken én hun stem te laten horen. Ook is de Nacht jaarlijks de plek waar de finale losbarst van de nieuwe jongerenvertegenwoordigers naar de Verenigde Naties.


programma

Dit jaar is het thema: protest! Van straatprotesten tot sociaal-maatschappelijk ondernemerschap en van activistische kunst tot jongerenpolitiek. Samen met andere bezoekers volg je sessies en workshops van gave sprekers en organisaties en leer je alles over hoe jij in actie kan komen. Voor jongeren en mét jongeren.

[ download het programmaboekje hier ]


samenwerken?

Zie je net als onze andere partners een interessante samenwerking? Mail Sam Kuiper:

email [email protected]

Connect op LinkedIn

meer over NJR


de nacht van de vn wordt gemaakt door:

Ilja Schurink

Sam Kuiper