Wel eens nagedacht over jouw ultieme lifegoals? De VN heeft er wel 17 en ook nog eens voor de hele wereld. Minder armoede, meer gelijkheid, maar ook beter voor de aarde zorgen. Een wereld met meer kansen, maar dan minder ongelijk verdeeld. Dat is het doel. De deadline hiervoor is 2030. Dat klinkt nog ver weg, maar er valt veel werk te verzetten.


Op maandag 5 november staat Pakhuis de Zwijger weer helemaal in het teken van de Verenigde Naties en de Ontwikkelingsdoelen. Kom mee praten over de strijd tegen armoede, ervaar wat ongelijkheid echt inhoudt of kom erachter hoe het achter de schermen gaat bij klimaatafspraken. Laat je inspireren en bedenk hoe jij de wereld een stukje beter kan maken. Zo kun je niet naar huis zonder een eigen ontwikkelingsdoel te adopteren. Wat wordt jouw wereld lifegoal?


programma

Het thema van de Nacht van de VN 2018 is Lifegoals. Alle programmaonderdelen zullen dan ook gaan over de Ontwikkelingsdoelen en hoe deze te implementeren; in de wereld, in jezelf en met elkaar.

Programma poster.jpg


Klik hier om het volledige programma te downloaden.jongerenvertegenwoordigers

Screen Shot 2018-10-29 at 10.25.18.png

Hajar, Jessica, Roos en Eefke strijden momenteel voor de felbegeerde plekken van Jongerenvertegenwoordiger Mensenrechten en Veiligheid en Jongerenvertegenwoordiger Duurzame ontwikkeling. Op de Nacht wordt bekend gemaakt wie van hen de komende 2 jaar Nederlandse jongeren vertegenwoordigd op deze thema's bij de Verenigde Naties.Hier kan je alvast stemmen op jouw favoriet.

Op de nacht zelf kan je ook nog eens fysiek stemmen. Vergeet hiervoor niet je identiteitsbewijs mee te nemen. Je mag stemmen op jouw favoriete jongerenvertegenwoordiger als je maximaal 29 jaar bent.


goed om te weten

Dit is een gratis event en het pand is rolstoeltoegankelijk.
Updates ontvangen over de Nacht van de VN? Dat kan ook. Zet jezelf op going bij dit Facebook event.


mede mogelijk gemaakt door

De Nacht van de VN wordt georganiseerd door NJR in samenwerking met Ministerie van Buitenlandse Zaken, FMO, Rabobank Foundation, Metro Holland, Oneworld.nl, Nederlandse Vereniging voor de Verenigde Naties, WORLD=U, Amnesty International Nederland, Pakhuis de Zwijger, PAX, Critical Mass, A Bigger Circle, Earth Charter, SDG Charter, Impact Hub en ONE in Nederland


nog vragen?

We zoeken altijd naar organisaties en bedrijven die partner willen worden van de Nacht. Wil jij een publiek van bijna 1000 jongeren met ambitie bereiken? Neem dan contact op met Lindsay:

phone 030-230 3575

email [email protected]

Connect op LinkedIn

meer weten?

Isabeau Jensen

Lindsay Vogelzang