Nieuwe en oude conflicten, verschuivende machtsverhoudingen, de gevolgen van klimaatverandering. Oude zekerheden staan op losse schroeven. Als jongeren groeien we op in een wereld die constant in verandering is. Een tijd die vraagt om actie, en ook heel veel kansen biedt.

Deze avond staat in het teken van de grote internationale uitdagingen van onze tijd. Van wapenhandel tot biodiversiteit en van vrouwenrechten tot conflictonderhandelingen. De hele avond is Pakhuis de Zwijger gevuld met lezingen, debatten, paneldiscussies en workshops. Ook is er een cultureel programma met muziek, dans en kunst. Na deze avond vol kennis, idealisme en verbeelding loop jij weg met een berg aan nieuwe inspiratie over het werk wat de VN doet en hoe jij daar zelf je steentje aan kan bijdragen.


waar
Pakhuis de Zwijger in Amsterdam

wanneer 21 oktober 2019 vanaf 18.00 uur

Dit evenement is gratis

Het pand is rolstoeltoegankelijk


programma

Klik hier voor het blokkenschema


njr organiseert de nacht van de vn in samenwerking met:

Het ministerie van Buitenlandse Zaken, Defensity College, Nederlandse Vereniging van de Verenigde Naties, Clingendael, PAX, Oxfam Novib, Action Aid, 1%Club, Dreaming of Syria, WO=MEN, Tony's Chocolonely, OneWorld, ONE en FreePressUnlimited


voor partners

Meer weten over samenwerkingen tussen partners en de Nacht van de VN? Neem contact op met Marjolein:

phone 030-230 3575

email [email protected]

Connect op LinkedIn

meer weten?


de nacht van de vn wordt gemaakt door:

Marjolein Quist