lokaal jeugddebat

Bij het Lokaal Jeugddebat kun jij politici in jóuw gemeente laten horen wat jij belangrijk vindt, en welke oplossingen jij ziet. Je wordt uitgenodigd in de raadzaal van het gemeentehuis, om daar samen met andere jongeren letterlijk in de zetels van politici plaats te nemen.

Gemeentes zijn hartstikke benieuwd naar jullie mening en ideeën, daarom zijn wij op zoek naar deelnemers die graag van zich willen laten horen! Politiek gaat over ons allemaal, dus wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen.

Samen vormen jullie teams waar je de rol aanneemt die het beste bij jou past. En samen overtuigen jullie politici van jullie ideeën. Tijdens deze dag worden jullie begeleid door oud-deelnemers, die ervoor zorgen dat jullie op en top voorbereid aan het debat beginnen!

Naast dat een vrije dag van school altijd leuk is, krijg je nu de kans om jouw mening te laten horen. Je leert nieuwe mensen kennen, en je komt erachter wat jouw sterke punten zijn. Is dat presenteren, debatteren, of toch meer analyseren? Er valt nog zoveel te ontdekken!


meedoen?

Een lokaal jeugddebat organiseren in 2018 of 2019? Neem contact op met Coco:

meer weten?