Dit project is op dit moment niet actief, maar we vertellen je er toch nog even over...

Je hebt grote ideeën. Voor de wereld en onze toekomst. Voor jou geen reden om te wachten. Niet op toestemming, niet tot je groot bent. Je zoekt andere aanpakkers, ontwikkelaars, veranderaars. Mensen zoals jij. Je hebt geluk. Dat zijn wij. Jong op de Tong is een podcast van NJR voor changemakers. Changemakers zijn jongeren die de wereld willen veranderen.


Je kan elke maandag genieten van een gesprek tussen onze host Tim en een gast die durft; te spreken, tegen dingen aan te trappen, te helpen en te verbeteren. Jongeren die zichzelf en anderen willen inspireren om te doen wat buiten je comfort zone ligt en te zeggen waar het op staat. Je vindt Jong op de Tong op alle plekken waar je podcasts vindt:

Spotify
iTunes
Stitcher

ik ben ook changemaker

Dat ben je zeker. Vergeet je niet in te schrijven voor de changemaker nieuwsbrief, zodat je je kan blijven verbinden met andere hardlopers, hoogvliegers en mensen die geloven in hun eigen kracht.


changemaker academy

Jong op de Tong is onderdeel van het Changemaker netwerk van NJR. Daar horen ook Changemaker Academy trainingen bij. Ben je geïnspireerd geraakt door één van de gasten? Kom dan naar hun Changemaker Academy trainingen! In januari staan deze in het thema van weerbaarheid en inclusiviteit. Deze trainingen zijn verbonden aan de podcastafleveringen van Sacha en Nusret.

productie

De productie van Jong op de Tong is gedaan door Isabeau Jensen, Yoram Poot en Jip Schalkx. De muziek is van Andro Ackerman en de show wordt gehost door Tim Homan.