Je hebt grote ideeën. Voor de wereld en onze toekomst. Voor jou geen reden om te wachten. Niet op toestemming, niet tot je groot bent. Je zoekt andere aanpakkers, ontwikkelaars, veranderaars. Mensen zoals jij. Je hebt geluk. Dat zijn wij. Jong op de Tong is een podcast van NJR voor changemakers. Changemakers zijn jongeren die de wereld willen veranderen.


Je kan elke maandag genieten van een gesprek tussen onze host Tim en een gast die durft; te spreken, tegen dingen aan te trappen, te helpen en te verbeteren. Jongeren die zichzelf en anderen willen inspireren om te doen wat buiten je comfort zone ligt en te zeggen waar het op staat. Je vindt Jong op de Tong op alle plekken waar je podcasts vindt:

Spotify
iTunes
Stitcher

ik ben ook changemaker

Dat ben je zeker. Vergeet je niet in te schrijven voor de changemaker nieuwsbrief, zodat je je kan blijven verbinden met andere hardlopers, hoogvliegers en mensen die geloven in hun eigen kracht.


changemaker academy

Jong op de Tong is onderdeel van het Changemaker netwerk van NJR. Daar horen ook Changemaker Academy trainingen bij. Ben je geïnspireerd geraakt door één van de gasten? Kom dan naar hun Changemaker Academy training!


januari

Het jaar is begonnen: we gaan weer massaal naar de sportschool. De maand januari betekent drukte in de sportscholen door het hele land. Doorgaans is het in het begin van het nieuwe jaar 50% drukker. Iedereen heeft het goede voornemen om te trainen voor een mooi en sterk lichaam. Waarom gaan we dit jaar niet massaal naar de sportschool voor je geest? Laten we in 2019 onze hersenspieren trainen!


Ben jij geestelijk gewapend? - Sacha Verheij
17 januari
19.00 - 21.00 u
Utrecht
Heb het goede voornemen om te trainen voor een mooie en sterke geest. Je hersenen zijn spieren die je net als alle andere spieren in je lichaam kan trainen en versterken. Hoe doe je dat? Kom naar de weerbaarbaarheidstraining ben jij geestelijk gewapend? In deze training ga je aan de slag met geestelijke weerbaarheid en veerkracht. Wanneer je dat voor de eerste keer doet is dat niet altijd makkelijk, maar de eerste keer naar de sportschool gaan is dat vaak ook niet. Hoe vaker je ze traint hoe sterker ze worden. Eens moet de eerste keer zijn!


Inclusiviteit - Nusret Musa

24 januari
19.00 - 21.00 u
Utrecht
Meer informatie volgt.productie

De productie van Jong op de Tong is gedaan door Isabeau Jensen, Yoram Poot en Jip Schalkx. De muziek is van Andro Ackerman en de show wordt gehost door Tim Homan.

Isabeau Jensen

Yoram Poot (merk & strategie)

Jip Schalkx

Tim Homan