2022 is het European Year of Youth. Hét jaar om extra aandacht te geven aan de stem van jongeren én te werken aan een betere toekomst - groener, inclusiever en digitaler. Doe je met ons mee?

Tijdens de pandemie hebben jongeren veel opgeofferd. Nu de pandemie achter ons ligt, kunnen we weer vooruit te kijken. De Europese Commissie heeft dit jaar daarom uitgeroepen tot European Year of Youth. Jongeren krijgen het meest met de toekomst te maken, dus moet de stem van jongeren gehoord worden. Doe mee met bestaande activiteiten, organiseer zelf activiteiten om jongeren in hun kracht te zetten óf gebruik European Year of Youth om jongeren bij nieuwe plannen en ontwikkelingen te betrekken.


voor jongeren


voor professionals


toolkit

Hieronder vind je meer informatie over hoe je zelf mee kunt doen aan het European Year of Youth en wat wij voor je kunnen betekenen. Ook download je hier alle visuele elementen die je nodig hebt om jouw activiteit én het European Year of Youth zichtbaar te maken en te delen binnen jouw netwerk.


European Year of Youth is een initiatief van de Europese Unie en wordt in Nederland vormgegeven door NJR en het Nationaal Agentschap Erasmus+ Jeugd en European Solidarity Corps.


vragen?

Neem contact op met Nusret ([email protected]) of Floris ([email protected]).