sarah oey

ik ben
ik hou me bezig met
sterke punten:

organisator | inspirator | vereniger

waarom doe jij wat je doet?

Op dit moment hebben we te maken met een klimaatcrisis die enorme gevolgen heeft voor alle jongeren waar dan ook ter wereld. Ik trek me dat aan en wil ervoor strijden dat jij en ik een grotere rol krijgen in de besluitvorming. Jongeren zijn op jonge leeftijd al betrokken met maatschappelijke en politieke kwesties. Uit een rapport van de VN blijkt dat jongeren zich meer zorgen maken over klimaatverandering dan ouderen. Maar ook dat zij veel positiever tegenover maatregelen staan. Ze eisen onder andere meer natuurbescherming, een groene economie en goed klimaat-onderwijs. 

Wij zijn de toekomst en wij moeten het langste dealen met de gevolgen van de klimaatverandering. Daarnaast willen we de aarde ook leefbaar achterlaten voor toekomstige generaties. De wereld van nu vraagt om een serieus klimaatbeleid waar jouw ideeën de hoofdrol spelen, want jouw stem moet gehoord worden.

Ik ga heel graag in gesprek met zoveel mogelijk jongeren om jullie ideeën te kunnen vertegenwoordigen bij de politiek. Samen kunnen we het!

email [email protected]

Connect op LinkedIn

Projecten