Nusret Musa

ik ben
ik hou me bezig met
sterke punten:

Strateeg | Visionair | Gangmaker

waarom doe je wat je doet?

Werken bij NJR voelt niet als werken. Onze mensen en mindset hebben eigenschappen die we graag in een ideale wereld zouden willen zien. Ik kan hier creëren, verbinden en aanpakken.

Het is fantastisch dat ik op een creatieve en innovatieve manier mensen en organisaties help om zich te ontwikkelen, om die betere versie van zichzelf te worden.

Aan de hand van mijn kwaliteiten als trainer en projectleider heb ik bijgedragen aan de persoonlijke ontwikkeling van werkelijk duizenden (jonge) mensen. Een inclusieve houding hebben, leiderschap nemen en tonen, nadenken over diversiteit en inclusiviteit en groepen mensen boosten in hun emancipatie zijn onderwerpen die steeds terugkomen in de projecten waar ik deel van uit maak. Ook ben ik als jurist betrokken bij de implementatie van de wet- en regelgeving waar wij als organisatie mee te maken hebben.

Als je een keer wil praten over het ontwikkelen en geven van trainingen, één van onze projecten, juridische dingen, cricket of mode, schroom dan niet om mij te benaderen.

phone 030-230 3575

email [email protected]

Connect op LinkedIn

Projecten