morsal wali

ik ben
ik hou me bezig met
sterke punten:

beheerder | netwerker | inspirator

waarom doe jij wat je doet?

In het verleden schaamde ik mij voor de problemen die ik ervaarde in mijn hoofd. Ik weigerde dan ook om hulp te gaan zoeken en besloot zelf het gevecht aan te gaan. Ik zette een masker op voor jaren. Pas na behandeld te zijn bij een psycholoog voelde ik me eindelijk gezien, gehoord en begrepen. Ik durfde langzaam mijn masker af te zetten en openlijk te praten over mijn mentale problemen.

Wij zijn allemaal individuen met ons eigen verhaal. Ik hoop dat we in een maatschappij gaan leven waar mentale bewustwording meer voor gaat komen en ook dat eenieder daar de juiste begeleiding in kan krijgen. Mijn schaamte heb ik na jaren weten om te zetten in een kracht. Met mijn verhaal, mijn motivatie en mijn karakter hoop ik andere jongeren de kracht te kunnen geven om openlijk te praten over hun mentale gezondheid.

Nu ik mee kan werken aan het project Kopkracht voelt het alsof ik eindelijk impact kan maken. Bij Kopkracht ga ik leren hoe je een project van A tot Z moet organiseren en coördineren. Ik ga leren hoe ik trainers moet opleiden en begeleiden en nog veel meer. Maar... Wat mij het meest motiveert is dat ik een bijdrage kan leveren aan het project Kopkracht, het project dat een zetje kan geven voor zo'n grote verandering bij een individu.

email [email protected]

Connect op LinkedIn

Projecten