leverne nijman

sterke punten:

leider | aanpakker | inspirator

waarom doe jij wat je doet?

Als jongeren de toekomst zijn, moeten ze dan niet vandaag al meebeslissen over de invulling van het leven van morgen?

De Europese Unie is een complexe organisatie. Ik wil jongeren in heldere taal vertellen wat "Brussel" nou eigenlijk is, hoe de EU impact heeft op ons leven en waar de kansen liggen voor jongeren. Vervolgens wil ik met ze in gesprek gaan: wat kan er beter; welke onderwerpen verdienen aandacht? Deze punten neem ik samen met mijn collega Hevien mee naar nationale en internationale beleidsmakers, zodat er niet over ons beslist wordt maar met ons.

Als jongere ben je zowel het heden als de toekomst. Geïnformeerde en actieve jongeren worden de betrokken volwassenen over een aantal jaren. Ik ben ervan overtuigd dat er veel potentie zit in de Nederlandse jongeren, alleen blijkt het nogal eens lastig te zijn om ons een podium te geven. Dit kunnen we veranderen!

Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten, zo kunnen wij samen beleid op de kaart krijgen waar we vandaag én morgen wat aan hebben.

Ik sta open voor evenementen, projecten en andere manieren om jongeren structureel en constructief te betrekken bij het maken van beslissingen.