jens gigase

ik ben
ik hou me bezig met
sterke punten:

vereniger | uitdager | bewaker

waarom doe jij wat je doet?

De toekomst zien we voor ons. We weten wat we moeten doen en waar we naartoe willen. We zien de problemen om ons heen en willen deze aanpakken. Wij kunnen dat en gaan ervoor. We laten ons niet meer tegenhouden door de oudere generatie die meent te weten wat het beste is voor onze toekomst. Wij gaan beslissen over wat wij gaan doen en meemaken. Daar geloof ik in.

Jongeren hebben de kracht om deze verandering teweeg te brengen. Het is daarbij belangrijk dat we elkaar niet uit het oog verliezen. De kracht van social media is groot, maar daardoor kijken we minder om naar de mensen om ons heen. De mentale gezondheid onder jongeren is bijvoorbeeld een groot probleem waar we met zijn allen voor moeten waken. Dat kunnen we prima bespreekbaar maken en dat gaan we ook gewoon doen.

Zorg dragen voor onze eigen generatie en alle andere doelgroepen is wat ons juist sterk maakt. We stoppen niet bij onze eigen landsgrenzen. We gaan door en zorgen voor gerechtigheid, waar het ook nodig is. Ieder mens telt. Klimaatvluchtelingen, Black Lives Matter-protestanten, Palestijnen, Oeigoeren en iedereen die onze hulp nodig heeft, kan op ons rekenen. Ik zet me daar vol voor in, met alle jongeren om me heen.

Meedoen? Mail me.

email [email protected]

Connect op LinkedIn

Connect op Instagram