janice van der burg

ik ben
ik hou me bezig met
sterke punten:

aanvoeler | beheerder | verbinder

waarom doe jij wat je doet?

Voor zover ik me kan herinneren ben ik mijn hele leven wel beziggeweest met anderen mensen helpen. Niet alleen vriendinnen, maar ook voor klasgenoten die gepest werden nam ik het op. En zelfs de klasgenootjes die mij altijd aan het pesten waren op school troostte ik. Zolang ik maar een ander kon helpen was het goed. Het nadeel hiervan was wel dat ik mezelf altijd heb weggecijferd en mentaal gezien is dat niet altijd even handig. Zo heb ik voor een langere tijd mentale gezondheidsklachten gehad. Hier was ik mij grotendeels niet bewust van, laat staan dat ik erover wilde praten.

Gelukkig kwam twee jaar geleden eindelijk een eye-opener en leerde ik door psychologische hulp om open over mijn mentale gezondheid te praten. Dit heeft me erg geholpen, zeker toen mijn lichaam aangaf dat het zo niet langer meer door kon gaan.

Doordat ik nu mee mag werken met het project Kopkracht kan ik mijn kwaliteit om anderen te helpen goed inzetten. Met dit project kan ik een bijdrage leveren aan het bespreekbaar maken van mentale gezondheid. Dat is iets dat in deze tijd niet genegeerd kan worden en wat in mijn generatie nauwelijks besproken werd.

email [email protected]

Projecten