Ilja Schurink

ik ben
ik hou me bezig met
✩ Sterke punten:

Motivator | Verteller | Gangmaker

♡ Waarom doe je wat je doet?

Bij NJR helpen we jongeren kansen te zien en deze ook maximaal te benutten. We geven ze zelfvertrouwen, motivatie en een rugzak vol vaardigheden waarmee jongeren hun eigen ontwikkeling vormgeven en impact kunnen hebben op de wereld.

Toen ik voor het eerst binnenliep bij het bruisende kantoor van NJR was mijn hart meteen gestolen. NJR is een organisatie die bol staat van gemotiveerde, creatieve, kritische en vooral lieve mensen met allemaal hetzelfde doel: het behartigen van de belangen van jongeren.

Ik ken de struggle van de zoektocht naar wie je bent en wat je nou eigenlijk wilt maar al te goed. Het is ook niet altijd makkelijk, midden in het gigantische keuze-kader waar wij in opgroeien. Zie daar maar eens een weg in te vinden. Ik ben er tijdens mijn studie en vele projecten achter gekomen dat mijn hart het snelst gaat kloppen van iets goeds doen voor een ander, hoe breed dat ook is. Daar wilde ik mijn werk van maken. Voor de projecten waar ik voor werk bij NJR ben ik dag in dag uit bezig met jongeren die dit ook doen. Dat is toch het mooiste wat er is, het naar voren zien treden en het zien opbloeien en groeien van jongeren die zich inzetten voor onze wereld en maatschappij, en daar zelf ook een intens goede vibe van krijgen. Dat geeft hoop, en een niet uit te putten lach op mijn smoel kan ik je vertellen!

phone 030-230 3575

email [email protected]

Connect op LinkedIn

Projecten