Hevien Dahly

Sterke punten:

aanpakker, inspirator en verenige

Waarom doe je wat je doet?

Voor veel jongeren is de Europese Unie een ver-van-hun-bed-show, terwijl de EU wel een grote rol speelt in onze levens. Vaak zie je dat belangrijke beslissingen over ons worden genomen door mensen die geen idee hebben van onze leefwereld en dat terwijl juist nu het moment is om te luisteren naar de meningen van de nieuwere generaties.

Samen met mijn collega Veerle proberen wij ervoor te zorgen dat de stem van álle jongeren wordt gehoord op zowel nationaal niveau als EU-level door in gesprek te zijn met ministeries en nationale en Europese politici. Daarnaast geven we ook gastlessen over de Europese Unie, zijn we aanwezig bij evenementen en houden we onze volgers op socials op de hoogte van al hetgeen dat we doen door te vloggen.

We willen vooral zoveel mogelijk jongeren bereiken om hun input mee te nemen naar alle gesprekken die we voeren. Het is namelijk belangrijker dan ooit dat in deze snel veranderende wereld wordt geluisterd naar onze meningen over het klimaat, ongelijkheid, de arbeidsmarkt en nog veel meer. Wij zijn als jongeren niet de toekomst, maar wij maken haar samen.

email [email protected]

Projecten