anne rijnberg

ik ben
ik hou me bezig met

sterke punten:

organisator | verbinder | aanvoeler


waarom doe je wat je doet?

‘Anne de wereld is niet mooi, maar jij kunt haar een beetje mooier kleuren’, zo zong Herman van Veen. Ik geloof echt dat we met z’n allen de wereld mooier kunnen kleuren. En dat die kracht voornamelijk van jongeren uitgaat. Ik zet me in om ons mensen, meer in verbinding met onszelf, anderen en de aarde te brengen. Zodat ‘samenleven’ weer nieuwe energie wordt ingeblazen.

Vanuit het project Young Impact stimuleren we die verbinding bij jongeren. Jongeren ontdekken waar zij van nature goed in zijn en welke thema’s hen raken. Deze inzichten zetten zij in om machtig mooie impact te maken op hun omgeving.

Bezig zijn op organisatorisch vlak is iets wat mij goed ligt. Tegelijkertijd vind ik het heel fijn om ook bij te dragen aan de uitvoering van onze trainingen. De verbinding aan te gaan met de jongeren bij wie we bewustzijn en enthousiasme aanwakkeren om hun kracht in te zetten. Dit bewustzijn bij hen zien ontstaan tijdens de workshops geeft mij de energie om te doen wat ik doe. Want als we allemaal onze mooiste potloden oppakken, kleuren we de wereld samen mooi!

email [email protected]